Accessoires & onderdelen

Borstels

De centrale stofzuiger van Elek Trends biedt diverse soorten borstels voor een nog schoner eind resultaat. Wilt u uw gordijn stofzuigen of is juist het parket toe aan een stofzuigbeurt? Door de diverse borstels wordt het u heel gemakkelijk gemaakt. Elek Trends biedt ook borstels aan om uw huisdier mee te borstelen, de haren worden gelijk opgezogen dus nooit meer een harige grond na het borstelen van uw dier. Voor alle soorten borstels en voor het direct bestellen van deze borstels kunt u altijd de webshop raadplegen.

Overige onderdelen

Er zijn diverse filters verkrijgbaar waaronder karton-, mousse- en textielfilters. Om het stof in op te vangen zijn er verschillende stofzakken, die geschikt zijn voor bepaalde modellen. U wilt natuurlijk niet stofzuigen met veel lawaai, daarom biedt Elek Trends een geluidsdemper om het gebruik van de centrale stofzuiger u nog aangenamer te maken. Bestel uw onderdelen direct in de webshop om het stofzuigen nog eenvoudiger te maken!

Motoren

De centrale stofzuiger van Elek Trends heeft als aandrijving een motor nodig. Er zijn diverse soorten motoren verkrijgbaar. Elke motor is geschikt voor een bepaalde stofzuigunit. Sommige motoren zijn ook geschikt voor diverse units van andere merken. Heeft u vragen of heeft u een nieuwe motor nodig? Alle motoren zijn direct te bestellen via de webshop en voor alle vragen of meer informatie kunt u altijd contact opnemen!

DIRECT EEN OFFERTE ONTVANGEN?

Wij zijn de centrale stofzuiger specialist in zowel de particuliere als de zakelijke markt. We gaan graag met u in gesprek om te bekijken wat we voor u kunnen betekenen.

Slang onderdelen

Voor de centrale stofzuiger zijn er twee soorten slangen beschikbaar. De aan/uit slangen en de standaardslangen, beide zijn verkrijgbaar in diverse maten. De slangen hebben verschillende onderdelen nodig.  Misschien is er wel een onderdeel van de slang toe aan vervanging. Daarom is  bij Elek Trends alles verkrijgbaar voor de onderhoud van de slangen. Ook diverse soorten handvaten, pluggen, schakelaars, verlengbuizen en ringen voor het handvat zijn verkrijgbaar in onze webshop!

Overige onderdelen

Er zijn diverse filters verkrijgbaar waaronder karton-, mousse- en textielfilters. Om het stof in op te vangen zijn er verschillende stofzakken, die geschikt zijn voor bepaalde modellen. U wilt natuurlijk niet stofzuigen met veel lawaai, daarom biedt Elek Trends een geluidsdemper om het gebruik van de centrale stofzuiger nog aangenamer te maken voor u.

Heeft u accessoires en onderdelen nodig voor uw centrale stofzuiger? U kunt alles direct aanschaffen via de webshop. Vindt u niet direct waar u naar op zoek bent? Neem dan contact met ons op en wij bekijken graag wat we voor u kunnen betekenen!

Dakventilatoren bedrijfshallen

Ventilatie

Airconditioning

Waterontharders

Amerikaanse koelkasten

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com