Airco

AircoElektrends is hét ideale bedrijf om u te voorzien van een airco! Of het nu voor een slaapkamer, kantoorruimte, woonkamer of misschien wel een compleet systeem voor een kantoorgebouw, bioscoop of school gaat. Wij bekijken graag uw situatie en bespreken met u de mogelijkheden.

Een airco draagt bij aan een prettig leef en werk comfort. Denk hierbij aan een betere productiviteit in een werkomgeving of een betere nachtrust.

De mogelijkheden

Wij bieden airco’s in diverse uitvoeringen aan: de bekendste is het ‘hoge’ wandmodel. Doordat deze unit in bijna alle situaties te plaatsen is en daarnaast een goede prijs heeft. Ook bieden wij airco vloer-plafond modellen aan. Deze zijn zeer veelzijdig en zowel leverbaar voor kleine en grotere ruimten.

Verder bieden we airco casettemodellen aan. Deze zijn zeer geschikt voor grotere ruimten omdat deze op vier plaatsen hun koude of warme lucht uitblazen. Het nadeel kan echter wel zijn dat deze ingebouwd moet worden in een systeemplafond of vast plafond met inspectieluik. Daardoor kan dit soort niet in de meeste woningen geplaatst worden.

Het laatste systeem dat wij aanbieden zijn de satalietmodellen. Deze bieden het meeste comfort en zorgen voor de beste luchtverdeling. Op het airco binnendeel worden diverse geïsoleerde slangen of buizen aangesloten die verbonden worden met diverse inblaasroosters. Het voordeel hiervan is dat de lucht verdeeld kan worden over meerdere roosters en de hinder van de luchtverplaatsing minimaal is door gebruik te maken van wervelroosters.

Wij werken alleen met A-merken!

Als u een airco aanschaft wilt u natuurlijk dat deze jarenlang meegaat. Daarom bieden wij alleen aicosystemen van gerenommeerde fabrikanten aan.

Contact

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een airco? Dan helpen wij u graag verder! Neem voor meer informatie contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar: 0183 503 441, te e-mailen naar info@elektrends.nl of door het contactformulier in te vullen.

Contactformulier

(*) = verplicht in te vullen veld

Bedrijfsnaam

Contactpersoon (*)

E-mail adres (*)

Telefoonnummer

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


DIRECT EEN OFFERTE ONTVANGEN?

Wij zijn de centrale stofzuiger specialist in zowel de particuliere als de zakelijke markt. We gaan graag met u in gesprek om te bekijken wat we voor u kunnen betekenen.

Centraal stofzuigsysteem

Dakventilatoren bedrijfshallen

Ventilatie

Airconditioning

Amerikaanse koelkasten

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com