Airco modellen

Airco modellenAls specialist op het gebied van airco bieden wij verschillende soorten modellen aan. Een aircosysteem draagt bij aan een prettig leef- en werkomgeving. Denk hierbij aan een betere productiviteit in een werkomgeving of een betere nachtrust bij een airco in uw slaapkamer.

Voor iedere situatie hebben wij een geschikte airco. Of het nu voor een kantoorruimte, slaapkamer, woonkamer of een compleet klimaatsysteem voor bijvoorbeeld een school is. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden en geven u alle informatie die u wilt weten.

Verschillende soorten

Airco binnen-units zijn er in diverse modellen, namelijk:

 • Het bekendste model is het hoge wandmodel. Deze unit is bijna in elke situatie te plaatsen en heeft een gunstige prijsstelling.
 • Airco vloer-plafond modellen zijn zeer veelzijdig en zowel leverbaar voor kleine en grotere ruimten. Deze zijn ook in bijna alle situaties te monteren.
 • Airco cassette modellen zijn zeer geschikt voor grotere ruimten omdat deze op vier plaatsen hun koude of warme lucht uitblazen. Het nadeel kan echter zijn dat deze wel ingebouwd moeten worden in een systeemplafond of vast plafond met inspectieluik. Hierdoor kan dit systeem nier in de meeste woningen worden toegepast.
 • Als laatst bieden wij airco satelliet modellen aan. Deze units bieden de meeste comfort en zorgen voor de beste luchtverdeling. Op het binnenste deel van de airco worden diverse geïsoleerde slangen of buizen aangesloten. Deze worden verbonden met diverse inblaasroosters. Het voordeel hiervan is dat de lucht verdeeld kan worden over meerdere roosters. U heeft zo bijna geen last van de luchtverplaatsing doordat er gebruik gemaakt wordt van wervelroosters.

Contact

Wij helpen u graag verder bij de aanschaf van een van onze airco modellen. Hiervoor kunt u een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom.  Voor meer vragen en/of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)183-503441, te mailen naar info@elektrends.nl of het contactformulier in te vullen.

Contactformulier

(*) = verplicht in te vullen veld

Bedrijfsnaam

Contactpersoon (*)

E-mail adres (*)

Telefoonnummer

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


DIRECT EEN OFFERTE ONTVANGEN?

Wij zijn de centrale stofzuiger specialist in zowel de particuliere als de zakelijke markt. We gaan graag met u in gesprek om te bekijken wat we voor u kunnen betekenen.

Centraal stofzuigsysteem

Dakventilatoren bedrijfshallen

Ventilatie

Airconditioning

Amerikaanse koelkasten

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com