Airconditioning voor uw school

Is het rond de zomertijd van het jaar erg warm in de klaslokalen? Overweeg dan airconditioning aan te schaffen voor uw school. Een airconditioning draagt bij aan een prettig leef- en werkcomfort. Denk hierbij aan een betere productiviteit en concentratie voor de leerlingen. Het is bewezen dat de leerprestaties van kinderen samenhangen met een omgeving waar het binnenklimaat en de luchtkwaliteit prettig zijn. Wij van Elek Trends adviseren, installeren en onderhouden de airconditioning voor uw school zodat uw medewerkers en leerlingen zich volledig kunnen concentreren op hun eigen werkzaamheden.

Mogelijkheden voor airconditioning in uw school

 • Airconditioning schoolHoog wandmodel: dit type is vrij standaard. Ook is het model voor bijna alle ruimtes geschikt. Daarnaast is het nog eens een van de voordeligere modellen aircosystemen.
 • Vloer-plafond model: dit is een soort dat vrij eenvoudig te monteren is. Het verspreid makkelijk en snel warme of koude lucht door een ruimte. Deze variant werd vooral in grotere ruimtes gebruikt, maar steeds vaker ook in kleinere ruimtes.
 • Cassettemodel: een cassettemodel is een systeem dat zeer geschikt is voor grote ruimtes. Het systeem kan op vier plaatsen koude of warme lucht verspreiden. Een aandachtspunt bij dit systeem is dat het niet mogelijk is in alle woningen. De airco moet in het woonkamerplafond ingebouwd worden.
 • Satellietmodel: ons laatste systeem is het best in warme en koude lucht verspreiden. Het systeem heeft dan verschillende roosters van de airco in uw woonkamer. Hierdoor wordt zowel de warme als koude eenvoudig en snel verspreid.

Kortom, wij hebben genoeg mogelijkheden aan airconditioning om de temperatuur leef- en werkbaar te maken in uw school.

Contact

Wij helpen u graag verder als u de mogelijkheden voor airconditioning in uw school in het echt wilt bekijken en/of testen. Hiervoor kunt u een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom.  Voor meer vragen en/of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)183-503441, te mailen naar info@elektrends.nl of het contactformulier in te vullen.

Contactformulier

  (*) = verplicht in te vullen veld

  Bedrijfsnaam

  Contactpersoon (*)

  E-mail adres (*)

  Telefoonnummer

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


  DIRECT EEN OFFERTE ONTVANGEN?

  Wij zijn de centrale stofzuiger specialist in zowel de particuliere als de zakelijke markt. We gaan graag met u in gesprek om te bekijken wat we voor u kunnen betekenen.

  Centraal stofzuigsysteem

  Dakventilatoren bedrijfshallen

  Ventilatie

  Airconditioning

  Amerikaanse koelkasten

   Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

   ADDRESS

   63739 street lorem ipsum City, Country

   PHONE

   +12 (0) 345 678 9

   EMAIL

   info@company.com