Amerikaanse top freezer koelkast

Bij de Amerikaanse koelkast Top Freezer bevindt het vriesgedeelte zich boven het koelgedeelte. Deze Amerikaanse koelkast heeft een modern design en is verkrijgbaar in twee verschillende types. Wel is deze koelkast wat beperkter in kenmerken in vergelijking met de andere Amerikaanse koelkasten. Ingebouwd of juist vrijstaand maakt niet uit, het is allebei mogelijk. De Top Freezer is extra diep waardoor u genoeg gebruikscapaciteit heeft, voor bijvoorbeeld een groot gezin maar ook is de koelkast ideaal voor een bedrijf. De koelkasten zijn van een hoogwaardige kwaliteit en strak vorm gegeven.

Ziet u de Top Freezer wel zitten? Neem bij vragen contact met ons op of neem een kijkje in onze webshop!

DIRECT EEN OFFERTE ONTVANGEN?

Wij zijn de Amerikaanse Koelkast specialist in Nederland. Alle modellen op voorraad én in de showroom! We gaan graag met u in gesprek om te bekijken wat we voor u kunnen betekenen.

Centraal stofzuigsysteem

Dakventilatoren bedrijfshallen

Ventilatie

Airconditioning

Waterontharders

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com