Slangen & Toebehoren

Met een centrale stofzuiger van Elek Trends heeft u alleen maar een (zachte, flexibele) zuigslang welke uw meubels niet zal beschadigen. De aan/uit slangen zijn in diverse maten verkrijgbaar, u kunt de lengte aanpassen aan de  ruimte u gaat stofzuigen, zo bepaalt u de lengte van de slang. Op het handvat is een aan/uit knop gevestigd waardoor u gemakkelijk tijdens het stofzuigen de stofzuiger aan en uit kunt zetten. Deze tele-geleide slang is van hoge kwaliteit, zeer stevig en toch flexibel voor een optimaal gebruiksgemak.

Standaard slangen

Naast de aan/uit slangen zijn er ook standaardslangen verkrijgbaar. De standaardslang is aan het ene uiteinde voorzien van een gebogen handvat en aan de andere uiteinde heeft de slang een draaihuls voor het insteken in de vacuümaansluiting. De slang is van hoge kwaliteit, zeer stevig en toch flexibel voor een optimaal gebruiksgemak. De draaihuls zorgt ervoor dat de slang meedraait wat het gebruik van het centraal stofzuigsysteem nog prettiger maakt. De standaardslang is in diverse maten verkrijgbaar. Kijk voor alle mogelijkheden in de webshop!

Slangensets

Centrale stofzuiger slangen zijn ook verkrijgbaar in samengestelde slangensets. U kunt kiezen uit verschillende soorten lengtes of bepaalde functies. In de sets zitten verschillende soorten borstels, een zuigbuis, een spleetzuiger en een ophangrek. Door middel van de verschillende soorten borstels geeft het u nog meer mogelijkheden en wordt het stofzuigen nog gemakkelijker.  Wilt u de bank stofzuigen of juist uw tapijt? Voor elk is er een geschikte borstel voor een optimaal schoon resultaat. U kunt ook nog kiezen of u een slang wilt met aan/uit knop of juist een standaard slang met luchttoevoer schakelaar.

DIRECT EEN OFFERTE ONTVANGEN?

Wij zijn de centrale stofzuiger specialist in zowel de particuliere als de zakelijke markt. We gaan graag met u in gesprek om te bekijken wat we voor u kunnen betekenen.

Borstels

Voor een nog schoner eindresultaat biedt Elek Trends diverse soorten borstels aan. Wilt u uw gordijn stofzuigen of is juist uw parketvloer toe aan een stofzuigbeurt? Door de diverse borstels wordt het u heel gemakkelijk gemaakt. Elek Trends biedt ook borstels aan om uw huisdier mee te borstelen, de haren worden gelijk opgezogen dus u heeft nooit meer een harige grond na het borstelen van uw dier. Voor alle mogelijkheden van de diverse soorten borstels kunt u altijd de webshop raadplegen!

Overige slangen & toebehoren

Vaak is stofzuigen toch wel het minst fijne schoonmaak klusje om uit te voeren en ook het klusje dat het vaakst gedaan moet worden. Met de overige slangen en toebehoren van de centrale stofzuiger van Elek Trends wordt het u een stuk prettiger gemaakt. Hier vindt u nog andere soorten slangen om kleinere oppervlakten gemakkelijk te stofzuigen. Wilt u juist uw meubilair beschermen tegen de slang of uw stofzuigslang geordend ophangen? In de webshop vindt u de geschikte toebehoren, zodat u optimaal gebruik kunt maken van de voordelen van de centrale stofzuiger. Alle overige items voor uw centrale stofzuiger zijn te vinden in de webshop op www.centrale-stofzuiger.nl.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden die wij bieden op het gebied van slangen en toebehoren? Kijk dan eens in onze webshop!

Dakventilatoren bedrijfshallen

Ventilatie

Airconditioning

Waterontharders

Amerikaanse koelkasten

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com