Dakventilatoren

dakventilatorenWij leveren een complete ventilatieproducten zoals o.a. ventilatie-units: WTW-units (300-15000 m3), dakventilatoren, buisventilatoren etc. Daarnaast leveren wij ook ventilatiepijpen: (spirobuizen), instortkanelen, alle hulpstukken, slangen, roosters, ventielen etc. De meeste goederen zijn uit ons magazijn uit voorraad leverbaar. Ook beschikken wij over een vakkundige montageafdeling.

Wat is het nut van ventileren?

De bouw is tegenwoordig steeds perfecter geworden en de isolatie normen zijn telkens hoger opgesteld. Daardoor is het niet langer zo dat onze huidige woningen voldoende worden geventileerd. Vroeger was dit het geval door kieren en spleetverliezen.

Daarom is tegenwoordig een goed mechanisch ventilatiesysteem nodig om voldoende ‘vervuilde’ binnenlucht af te voeren en tegelijkertijd verse buitenlucht aan te vullen. Een gezond binnenklimaat is een vereiste als het gaat om goede gezondheid, en een lange levensduur van het gebouw.

Door de steeds hogere isolatiegraaf in bestaande en nieuwe gebouwen is goede ventilatie een noodzaak. Dit mag alleen niet leiden tot meer energieverbruik of ten koste gaan van het comfort in deze gebouwen. Dakventilatoren zijn geschikt voor de meest uiteenlopende ventilatiesystemen in de industrie, utiliteitsbouw en woningbouw. Ze kunnen in diverse situaties worden aangepast zoals in sport- en fabriekshallen, bedrijfshallen, kantoorgebouwen, horecagelegenheden etc. Ze zijn te verkrijgen in diverse capaciteiten zowel in 220V als in 380V.

Voordelen van dakventilatoren

Als eerst is een dakventilator een effectief middel tegen muffe geuren, condensatie en andere opvallende dampen. Door het natuurlijk rondpompen van lucht is uw woning of bedrijfspand altijd voorzien van schone lucht. Als u bij ons langskomt kunnen wij u verder informeren over de vele voordelen van dakventilatoren.

Wij zijn ventilatie specialist in zowel de particuliere als de zakelijke markt. We gaan graag in gesprek wat we voor u kunnen betekenen!

Contact

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van dakventilatoren? Dan helpen wij u graag verder! Neem voor meer informatie contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar: 0183 503 441, te e-mailen naar info@elektrends.nl of door het contactformulier in te vullen.

Contactformulier

  (*) = verplicht in te vullen veld

  Bedrijfsnaam

  Contactpersoon (*)

  E-mail adres (*)

  Telefoonnummer

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


  DIRECT EEN OFFERTE ONTVANGEN?

  Wij zijn de centrale stofzuiger specialist in zowel de particuliere als de zakelijke markt. We gaan graag met u in gesprek om te bekijken wat we voor u kunnen betekenen.

  Centraal stofzuigsysteem

  Dakventilatoren bedrijfshallen

  Ventilatie

  Airconditioning

  Amerikaanse koelkasten

   Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

   ADDRESS

   63739 street lorem ipsum City, Country

   PHONE

   +12 (0) 345 678 9

   EMAIL

   info@company.com