Dakventilatoren fabriekshal

Dakventilatoren fabriekshal

Het hebben van goede dakventilatoren in uw fabriekshal is ontzettend belangrijk! Goede ventilatie is essentieel voor het creëren van een prettige werkplek voor uw medewerkers. Met een correct ontworpen ventilatiesysteem worden warmte, vocht of stof snel verwijderd en wordt frisse buitenlucht toegevoerd. Dit bevordert de productiviteit en wordt uw productkwaliteit vergroot. Daarnaast hebben virussen geen schijn van kans in een goed geventileerde ruimte. De dakventilatoren voor in de fabriekshal van Elek Trends zijn hier uitermate geschikt voor!

Waarom ventileren?

Tegenwoordig zijn kieren en spleetverliezen niet meer goed genoeg op het gebied van ventilatienormen. Het is tegenwoordig dan ook belangrijk om een goed mechanisch ventilatiesysteem te hebben om voldoende ‘vervuilde’ binnenlucht af te voeren en tegelijkertijd verse buitenlucht aan te vullen. Hierdoor kunnen virusdeeltjes snel afgevoerd worden, wat bijdraagt aan de gezondheid van niet alleen uw werknemers, maar ook de rest van Nederland. Zeker nu het coronavirus in ons land rondwaart en fabriekshallen een risicovolle plek zijn, is het ontzettend belangrijk om goed te blijven ventileren. Met de dakventilatoren van Elek Trends kunt u daar natuurlijk op rekenen.

Ons aanbod dakventilatoren voor uw fabriekshal

Voor een uitgebreid assortiment aan dakventilatoren bent u bij Elek Trends aan het juiste adres. Wij leveren complete ventilatieproducten zoals bijvoorbeeld ventilatie-units, WTW-units (variërend van 300 tot 15000 m3), dakventilatoren, buisventilatoren en meer voor uw fabriekshal. Daarnaast leveren wij ook ventilatiepijpen, zoals spirobuizen, instortkanelen, alle hulpstukken, slangen, roosters, ventielen et cetera. De meeste goederen zijn uit voorraad leverbaar. Heeft u een keuze kunnen maken uit een van onze dakventilatoren voor uw fabriekshal en eventuele hulpstukken? Dan helpt Elek Trends ook bij de vakkundige installatie en montage ervan. Zo nemen wij al uw zorgen uit handen!

Interesse in onze dakventilatoren voor uw fabriekshal?

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van goede dakventilatoren voor uw fabriekshal? Daar kunnen wij u zeker bij helpen! Neem voor meer informatie contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar: 0183 503 441, te e-mailen naar info@elektrends.nl of door het contactformulier in te vullen.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Wij zijn uw vertrouwde leverancier sinds 1991!