Dakventilatoren fabriekshal

Dakventilatoren bedrijfshallenHet hebben van goede dakventilatoren in uw fabriekshal is ontzettend belangrijk! Goede ventilatie is essentieel voor het creëren van een prettige werkplek voor uw medewerkers. Met een correct ontworpen ventilatiesysteem worden warmte, vocht of stof snel verwijderd en wordt frisse buitenlucht toegevoerd. Dit bevordert de productiviteit en wordt uw productkwaliteit vergroot. Daarnaast hebben virussen geen schijn van kans in een goed geventileerde ruimte. De dakventilatoren voor in de fabriekshal van Elek Trends zijn hier uitermate geschikt voor!

Waarom ventileren?

Tegenwoordig zijn kieren en spleetverliezen niet meer goed genoeg op het gebied van ventilatienormen. Het is tegenwoordig dan ook belangrijk om een goed mechanisch ventilatiesysteem te hebben om voldoende ‘vervuilde’ binnenlucht af te voeren en tegelijkertijd verse buitenlucht aan te vullen. Hierdoor kunnen virusdeeltjes snel afgevoerd worden, wat bijdraagt aan de gezondheid van niet alleen uw werknemers, maar ook de rest van Nederland. Zeker nu het coronavirus in ons land rondwaart en fabriekshallen een risicovolle plek zijn, is het ontzettend belangrijk om goed te blijven ventileren. Met de dakventilatoren van Elek Trends kunt u daar natuurlijk op rekenen.

Ons aanbod dakventilatoren voor uw fabriekshal

Voor een uitgebreid assortiment aan dakventilatoren bent u bij Elek Trends aan het juiste adres. Wij leveren complete ventilatieproducten zoals bijvoorbeeld ventilatie-units, WTW-units (variërend van 300 tot 15000 m3), dakventilatoren, buisventilatoren en meer voor uw fabriekshal. Daarnaast leveren wij ook ventilatiepijpen, zoals spirobuizen, instortkanelen, alle hulpstukken, slangen, roosters, ventielen et cetera. De meeste goederen zijn uit voorraad leverbaar. Heeft u een keuze kunnen maken uit een van onze dakventilatoren voor uw fabriekshal en eventuele hulpstukken? Dan helpt Elek Trends ook bij de vakkundige installatie en montage ervan. Zo nemen wij al uw zorgen uit handen!

Interesse in onze dakventilatoren voor uw fabriekshal?

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van goede dakventilatoren voor uw fabriekshal? Daar kunnen wij u zeker bij helpen! Neem voor meer informatie contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar: 0183 503 441, te e-mailen naar info@elektrends.nl of door het contactformulier in te vullen.

Contactformulier

  (*) = verplicht in te vullen veld

  Bedrijfsnaam

  Contactpersoon (*)

  E-mail adres (*)

  Telefoonnummer

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


  DIRECT EEN OFFERTE ONTVANGEN?

  Wij zijn de centrale stofzuiger specialist in zowel de particuliere als de zakelijke markt. We gaan graag met u in gesprek om te bekijken wat we voor u kunnen betekenen.

  Centraal stofzuigsysteem

  Dakventilatoren bedrijfshallen

  Ventilatie

  Airconditioning

  Amerikaanse koelkasten

   Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

   ADDRESS

   63739 street lorem ipsum City, Country

   PHONE

   +12 (0) 345 678 9

   EMAIL

   info@company.com