Dakventilatoren sporthal

Dakventilatoren sporthal

Zeker tegenwoordig is goede ventilatie van essentieel belang. Ook voor sporthallen. Met een goed ontworpen ventilatiesysteem worden warmte, vocht of stof snel verwijderd en wordt frisse buitenlucht toegevoerd. Hierdoor hebben virussen geen schijn van kans in een goed geventileerde ruimte. Voor een uitgebreid gamma ventilatieproducten, waaronder dakventilatoren van de beste kwaliteit voor de scherpste prijs, bent u bij Elek Trends aan het juiste adres!

Waarom is ventileren zo belangrijk?

Tegenwoordig is het meer dan belangrijk om een goed mechanisch ventilatiesysteem te hebben om voldoende ‘vervuilde’ binnenlucht af te voeren en tegelijkertijd verse buitenlucht aan te vullen. Hierdoor kunnen virusdeeltjes snel afgevoerd worden, wat bijdraagt aan de gezondheid van niet alleen uw klanten, maar ook de rest van Nederland. Zeker nu het coronavirus in ons land rondwaart en sporthallen een plek zijn waar veel aerosolen vrij kunnen komen, is het ontzettend belangrijk om goed te blijven ventileren. Met de dakventilatoren van Elek Trends kunt u daarop rekenen.

Interesse in onze dakventilatoren voor uw sporthal?

Voor een uitgebreid assortiment aan dakventilatoren bent u bij Elek Trends aan het juiste adres. Wij leveren complete ventilatieproducten zoals bijvoorbeeld ventilatie-units, WTW-units (variërend van 300 tot 15000 m3), dakventilatoren, buisventilatoren en meer voor uw sporthal. Daarnaast leveren wij ook ventilatiepijpen, zoals spirobuizen, instortkanelen, alle hulpstukken, slangen, roosters, ventielen et cetera. Heeft u een keuze kunnen maken uit een van onze dakventilatoren voor uw fabriekshal en eventuele hulpstukken? Dan helpt Elek Trends ook bij de vakkundige installatie en montage ervan. Zo nemen wij al uw zorgen uit handen!

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van goede dakventilatoren voor uw sporthal? Daar kunnen wij u zeker bij helpen! Neem voor meer informatie contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar: 0183 503 441, te e-mailen naar info@elektrends.nl of door het contactformulier in te vullen.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Wij zijn uw vertrouwde leverancier sinds 1991!