Installatiematerialen

Buizen en hulpstukken

Elek Trends wilt de totale installatie compleet maken en biedt daarom alle onderdelen los aan van de Centrale Stofzuiger. De Centrale Stofzuiger moet eerst geïnstalleerd worden voor dat hij optimaal gebruikt kan worden. Bij de installatie zijn bepaalde buizen en hulpstukken nodig. In de webshop kunt u de benodigde buizen en hulpstukken vinden om de installatie nog aangenamer te maken. Uiteraard staan wij bij Elek Trends klaar voor u om uw centrale stofzuiger compleet te installeren. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op: we helpen u graag!

Overig installatiemateriaal

Ook vindt u in de webshop het overige installatiemateriaal om de installatie van de centrale stofzuiger van Elek Trends compleet te maken. U vindt hier o.a. inbouwdozen, geluidsdemper, stroomdraad, lijm en een aansluitslang voor de plintzuiger.

DIRECT EEN OFFERTE ONTVANGEN?

Wij zijn de centrale stofzuiger specialist in zowel de particuliere als de zakelijke markt. We gaan graag met u in gesprek om te bekijken wat we voor u kunnen betekenen.

Dakventilatoren bedrijfshallen

Ventilatie

Airconditioning

Waterontharders

Amerikaanse koelkasten

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com