Multi VRF systemen

Multi split tot 48 binnenunits op 1 systeem

Koelen en verwarmen

Bij de standaard multi-splitsystemen kunt u tot vijf stuks binnendelen aansluiten op 1 buitenunit, wenst u echter meerdere ruimten te koelen of verwarmen dan kunt u ook denken aan het Toshiban Mini SMMS systeem waar er tot negen binnendelen op 1 buitendeel aangesloten kunnen worden en aan zijn “grotere broer” de SMMS-i systemen waar zelfs tot 48 binnendelen zijn aan te sluiten.

U kunt bij deze aircosystemen tevens zelf kiezen wat voor binnenunits u wenst te gebruiken of het nu gaat om wandmodellen, cassettemodellen,satellietmodellen, vloermodellen of een mix van deze modellen alles is te combineren

Wij berekenen graag voor u wat de mogelijkheden zijn in uw situatie, vraag vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak voor een vrijblijvend bezoek / adviesgesprek ter plaatse.

DIRECT EEN OFFERTE ONTVANGEN?

Wij zijn de airconditioning specialist in zowel de particuliere als de zakelijke markt. We gaan graag met u in gesprek om te bekijken wat we voor u kunnen betekenen.

Mini SMMS tot negen binnendelen

Het TOSHIBA Mini SMMS systeem is de verbindende schakel tussen de kleine multi split-systemen met maximaal vijf binnendelen en de  grotere SMMS-i / SHRM-i systemen waarop tot 48 binnendelen kunnen worden aangesloten.

Bij het Mini SMMS systeem worden dezelfde binnendelen als bij het SMMS systeem toegepast en omdat dit systeem grotendeels over dezelfde techniek beschikt als zijn grotere broer komen ook alle voordelen hier optimaal tot hun recht. Dankzij de exclusieve TOSHIBA technologie en de eigen Twin Rotary gelijkstroom compressoren geeft het Mini SMMS systeem, met een COP van 4,61 (type 0401HT), de beste oplossing als het gaat om energiebesparingen.

De buitendelen zijn uiterst compact en licht en laten zich zonder betonnen op stort of staalconstructie vrij gemakkelijk in de tuin of op het dak plaatsen. Het leidingsysteem dat alle binnendelen en het buitendeel met elkaar verbindt is opgebouwd uit koperen leidingen van maximaal 19 mm. De opbouw van dit leidingsysteem is mede door de meegeleverde appendages bijzonder flexibel en kan daarom snel en in iedere situatie worden gerealiseerd. Door het uitzonderlijk hoge COP van 4,61 is het Mini SMMS systeem ook de perfecte verwarmingsinstallatie. Feitelijk krijgt u twee systemen voor de prijs van één en bespaart u bovendien aanzienlijk op uw stookkosten.

SMMS-i tot maar liefst 48 binnendelen

Door toepassing van de zeer efficiënte nieuwe DC gelijkstroom compressoren met dubbele rotor en de geavanceerde door TOSHIBA ontwikkelde elektronische inverter aansturing, bereiken de SMMS-i systemen COP rendementswaarden van 6,41 (in deellast). Deze indrukwekkende prestaties dragen enorm bij aan de reductie van het totale jaarlijks energieverbruik.

Uiterst moderne DC twin rotary compressor

De 14 en 16 pk buitendelen beschikken elk over drie van deze compressoren die uitstekende prestaties bewerkstelligen onder deellastcondities. Dit is slechts voorbehouden aan TOSHIBA en uniek in de airconditioning industrie. In de 8, 10 en 12 pk modellen zijn twee van deze compressoren toegepast.

Snel rekenende vectorgestuurde inverter.

De TOSHIBA SMMSi  buitendelen zijn marktleider in hun soort door het gegeven dat alle compressoren zijn uitgerust met een eigen inverterbesturing die al het mogelijke uit de compressoren haalt met een altijd geoptimaliseerd energieverbruik.

Centraal stofzuigsysteem

Dakventilatoren bedrijfshallen

Ventilatie

Waterontharders

Amerikaanse koelkasten

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com