Plafond airco

Plafond airco

Als u de temperatuur zelf wilt bepalen in uw omgeving is een plafond airco de ideale oplossing. Elektrends heeft een groot aanbod waaronder plafond airco. Deze zorgen niet alleen voor een aangename omgeving, maar ook voor hoge productiviteit! Wij zijn al bijna 30 jaar lang de leverancier voor airconditioning, centrale stofzuigsystemen, ventilatiesystemen, waterontharders en Amerikaanse koelkasten. Wij leveren producten van de beste kwaliteit aan zowel de particuliere als de zakelijke klant.

Plafond airco voor aan het plafond of op de vloer worden ook wel convertible-units genoemd. Deze worden het meest toegepast in grotere ruimten als kantoren, winkels etc. Dit is omdat ze een grote capaciteit hebben en de lucht ver voor zich uit kunnen verspreiden.

Ook wordt de plafond airco steeds vaker toegepast in kleinere ruimten zoals stuurhuizen van schepen en woningen. Deze airco modellen zijn meestal eenvoudig toe te passen in bestaande situaties, daarnaast zijn ze flexibel en relatief eenvoudig te monteren. Ze kunnen geplaatst worden onder het plafond maar ook tegen de wand op de grond als radiator.

Interesse in een plafond airco van Elektrends ?

Als u graag een plafond airco in het echt wilt bekijken en/of testen, kunt u een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom. Als u geïnteresseerd bent in een plafond airco van Elektrends kunt u direct een offerte aanvragen. Voor vragen en/of meer informatie over een van onze diensten of producten kunt u contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door te bellen naar +31 (0)183-503441 of te mailen naar info@elektrends.nl.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Wij zijn uw vertrouwde leverancier sinds 1991!