PROFESSIONELE INDUSTRIËLE STOFZUIGSYSTEMEN

Voor iedere situatie een geschikt stofzuigsysteem

Onze krachtige professionele industriële stofzuigsystemen met 400V vacuumpompen zijn geschikt voor het stofzuigen van o.a kantoorgebouwen, hotels, bioscopen, scholen etc de stofzuiginstallaties zijn tevens geschikt om met meerdere personen gelijktijdig het stofzuigsysteem te gebruiken, het stofzuigsysteem is uitbreidbaar met meerdere 400V vacuumpompen zodat we voor iedere situatie een passend en geschikt stofzuigsysteem kunnen leveren.

Naast het stofzuigen van “huishoudelijk” vuil hebben wij ook speciale persluchtgereinigde filtersystemen voor het gebruik voor industriele doeleinden om zeer fijne stoffen te kunnen afzuigen, deze systemen worden o.a toegepast in laboratoria, werkplaatsen, productieplaatsen, cleanrooms, lopendebandafzuiging, machineafzuiging etc etc.

Calculatie van een industie stofzuigsysteem:

Vraag vrijblijvend uw prijsopgave aan, indien u ons de tekeningen van het desbetreffend project toestuurt of mailt maken wij graag een vrijblijvende kostenloze calculatie voor een passend stofzuigsysteem daarnaast zijn wij uiteraard altijd bereid om de situatie ter plaatse te komen bekijken en aan de hand daarvan een passend voorstel te maken. Met meer dan 22 jaar ervaring en vele referenties in nagenoeg iedere branche zjn wij in de staat om in iedere situatie een passend stofzuigsysteem te offreren, leveren en zelfs compleet installeren

Levering en Montage:

Naast het leveren van alles op het gebied van industriële stofzuigsystemen bieden wij u ook de mogelijkheid om de montage aan ons uit te besteden voor een vakkundige montage van de complete stofzuiginstallatie en dit door onze eigen montageafdeling met meer dan 22 jaar ervaring in de montage van stofzuigsystemen. Indien u bij ons een prijsopgave aanvraagt, ontvangt u van ons altijd de prijsopgave gesplitst in de kosten van de benodigde materialen en daarnaast de kosten voor de montage zodat de keuze aan u is.

Voor alle industriële centrale stofzuiger verwijzen wij u graag door naar de webshop.

DIRECT EEN OFFERTE ONTVANGEN?

Wij zijn de centrale stofzuiger specialist in zowel de particuliere als de zakelijke markt. We gaan graag met u in gesprek om te bekijken wat we voor u kunnen betekenen.

Dakventilatoren bedrijfshallen

Ventilatie

Airconditioning

Waterontharders

Amerikaanse koelkasten

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com