Professionele waterontharders Werkendam

Professionele waterontharders Werkendam

Het kan zijn dat u veel last heeft van kalkaanslag of dat u op zoek bent naar een oplossing om uw energierekening te verlagen. Voor beide problemen hebben wij de juiste oplossing, namelijk de professionele waterontharders in Werkendam van Elek Trends. De waterontharders zorgen ervoor dat kalkaanslag wordt verminderd en dat het cv-water beter kan doorstromen. Door het cv-water beter te laten doorstromen, hoeft er namelijk minder intensief gestookt te worden. Bij Elek Trends staan wij garant voor kwalitatieve, duurzame en zuinige modellen. Dit is de reden dat wij kiezen voor de waterontharders van General Electric en Electrolux

Professionele waterontharders

Ons assortiment

Al onze professionele waterontharders die wij kunnen plaatsen in Werkendam en omstreken, zijn gefabriceerd onder de hoogste kwaliteitsnormen in Amerika (ISO 9001), ook zijn ze voorzien van alle benodigde internationale goedkeuringen. Elke waterontharder is standaard uitgerust met een procescomputer met de modernste dotmatrix beeldschermen, watermeter gestuurde schijvenklep met een uniek, zeer zuinig zoutspoelsysteem (regeneratie). Ze zijn allemaal vol metrisch elektronisch gestuurd en compact. U kunt kiezen uit verschillende moderne ontwerpen. Ons assortiment is geschikt voor zowel eenpersoonshuishoudens als appartementsgebouwen, en zelfs voor industriële toepassingen met een zeer hoog waterverbruik.

Wij helpen u graag bij de aanschaf en installatie van professionele waterontharders in Werkendam en omstreken!

Bent u nu op zoek naar professionele waterontharders in Werkendam en omstreken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij streven ernaar om u te voorzien van het perfecte model dat volledig voldoet aan uw wensen en behoeften. Bovendien komen we deze installeren, waarbij we zorgen voor een vlekkeloze plaatsing op de door u gekozen locatie. Bij Elek Trends beschikken we over een toegewijd team met uitgebreide ervaring en expertise. Als u meer wilt weten over de verschillende mogelijkheden of als u vragen heeft, nodigen wij u van harte uit om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Wij zijn gemakkelijk te bereiken via de telefoon op +310183-503441, en u kunt ons ook altijd een e-mail sturen naar info@elektrends.nl. We kijken ernaar uit om u met veel plezier te helpen!

Wij zijn uw vertrouwde leverancier sinds 1991!

Contact

Vierlinghstraat 33 4251 LC  Werkendam

0183 503 441

info@elektrends.nl

KvK Tilburg: 18128448

BTW nummer: NL 8208.75.107.B.01

Heeft u vragen of meer informatie nodig?

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)