Stofzuigunit zonder papierenstofzak

Stofzuigunit zonder papierenstofzakEen stofzuigunit zonder papierenstofzak is geschikt voor vrijwel iedereen. Onze units zijn te gebruiken in zowel woningen als kantoorgebouwen. In ons grote assortiment stofzuigunits, zit er vrijwel altijd een naar uw smaak. Voor een uitgebreid overzicht van ons gehele assortiment, kunt u terecht in onze webshop. Kortom, bent u op zoek naar een stofzuigunit zonder papierenstofzak? Elektrends is dan hét adres.

Stofzuigunits

In onze webshop kunt u zien dat wij zowel stofzuigunit zonder en zonder papierenstofzak verkopen. Een stofzuigunit zonder papierenstofzak is unit dat naar buiten uitblaast. Deze stofzuigunits zijn voor geschikt voor gebruik in woningen, bedrijfspanden, hotels en commerciële gebouwen.  Ook hebben deze varianten meerdere aansluitingen. Dit zorgt ervoor dat het gebruik nog makkelijker gemaakt wordt.

Onze units zijn naast makkelijk in gebruik ook antistatisch, niet ontvlambaar en ze kunnen niet roesten. De units zelf zijn zeer modern en esthetisch van uiterlijk.

Is een stofzuigunit zonder papierenstofzak toch niet helemaal wat u zoekt ? Misschien is een stofzuigunit met papierenstofzak dan een betere variant voor u. Deze soort stofzuigunit zijn zeer geschikt voor oppervlakte van ca. 200m2. Ook is het systeem met de jaren steeds beter ontwikkeld, zo zorgt het voor een nog schoner resultaat.

Contact

Als u geïnteresseerd bent in een stofzuigunit zonder papierenstofzak, kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn zowel telefonisch (+31 (0)183-503441) als via mail (info@elektrends.nl) bereikbaar. Onze medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ook alvast een kijkje nemen in onze webshop.

DIRECT EEN OFFERTE ONTVANGEN?

Wij zijn de centrale stofzuiger specialist in zowel de particuliere als de zakelijke markt. We gaan graag met u in gesprek om te bekijken wat we voor u kunnen betekenen.

Centraal stofzuigsysteem

Dakventilatoren bedrijfshallen

Ventilatie

Airconditioning

Amerikaanse koelkasten

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com