Vacuüm aansluitingen

Millennium de luxe aansluitingen

De Elek Trends Design vacuümaansluitingen voor het centraal stofzuigsysteem worden in eigen fabriek te België geproduceerd. De Millennium vacuümaansluitingen zijn van hoogwaardig kunststof. Ze

zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, zo kunt u bepalen welke het beste bij het interieur past. Deze aansluiting heeft dezelfde afmeting  (80×80) als een enkelvoudig stopcontact en is dus keurig weg te werken in elke wand. Bij de vacuümaansluitingen horen bijbehorende inbouwdozen voor de installatie, deze zijn hier los te bestellen in de webshop.

Design aansluitingen RVS vlak

Deze aansluitingen zijn van hoogwaardig RVS met keuze uit diverse designs zoals messing, koper en diverse kleuren. Zo kunt u de aansluiting makkelijk afstemmen op het interieur. Doordat deze aansluitingen nagenoeg geen opstaande rand hebben, zijn ze uitermate geschikt voor montage in de vloer en kunt u tevens zonder problemen over de aansluiting heen lopen. U kunt deze aansluiting ook gebruiken in de wand omdat deze nagenoeg vlak is en daarom een “strak” design creëert op de wand. De bijbehorende inbouwdozen zijn hier los bij te bestellen. Kijk voor alle mogelijkheden op het gebied van design aansluitingen in onze webshop! Advies nodig? Neem dan contact met ons op!

DIRECT EEN OFFERTE ONTVANGEN?

Wij zijn de centrale stofzuiger specialist in zowel de particuliere als de zakelijke markt. We gaan graag met u in gesprek om te bekijken wat we voor u kunnen betekenen.

Plintzuigers

De plintzuiger is geschikt voor huishoudelijk gebruik maar ook voor bedrijfsmatig gebruik. In uw woning kunt u de plintzuiger plaatsen in bijvoorbeeld de keukenplint, dit maakt het schoonhouden van uw keuken nog gemakkelijker. Bedrijfsmatig wordt de plintzuiger vaak o.a. toegepast in kapsalons om de vloer snel en eenvoudig schoon te houden. Plintzuigers zijn verkrijgbaar in diverse kleuren zodat hij goed aansluit bij uw interieur. De bijbehorende aansluiting vereenvoudigd de installatie en is hier los bij te bestellen.

Inbouwdozen

Om de vacuümaansluitingen goed te bevestigen tegen de wand of in de grond is er voor ieder design een bijbehorende en passende inbouwdoos. De inbouwdozen zijn zowel geschikt voor 50mm en 2″ leidingen waardoor deze aansluitingen tevens te gebruiken zijn voor nagenoeg alle andere merken centrale stofzuigsystemen. Voor de plintzuiger is er in deze catalogus ook een aansluitslang verkrijgbaar dit vereenvoudigd de installatie.

Bent u benieuwd naar alle verschillende soorten vacuüm aansluitingen? Neem eens een kijkje in onze webshop!

Dakventilatoren bedrijfshallen

Ventilatie

Airconditioning

Waterontharders

Amerikaanse koelkasten

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com