Ventilatieboxen

Woonhuisventilatoren

In de meeste bestaande woningen is een boxventilator geinstalleerd en indien er in nieuwbouw woningen geen WTW systeem wordt toegepast is de boxventilator de meest gebruikte ventilator voor de woningen. Op de boxventilator kunnen meerdere leidingen aangsloten worden die voor afzuiging zorgen. De ruimten die worden aangesloten op het systeem zijn o.a toilet, badkamer, keuken en eventueel de bijkeuken (wasruimte).

Wij leveren alle merken woonhuisventilatoren van o.a Nedair, Itho, J.E. Storkair, Orcon etc.

Woonhuisventilatie, Itho

De itho boxventilatoren zijn enorm energiezuinig doordat er gebruik wordt gemaakt van gelijkstroommotoren, dmv een extra module kunnen de ventilatoren  standaard worden uitgerust met radiografischebediening dit is tevens achteraf nog mogelijk. Het is bij de CVE Eco-fan ventilatie-unit ook mogelijk om achteraf een extra afstandbediening te plaatsen. De Eco-fan wordt zowel toegepast in nieuwbouw als in bestaande woningen voor het vervangen van een oude boxventilator. De uitvoering met radiografische bediening is uitgerust met 4 standen, laag-midden-hoog-timerfunctie dmv van de laatste stand de timerfunctie te gebruiken draait de ventilatie-unit nog enige tijd door op de hoogste stand waarna deze automatisch terug gaat naar de standaard lage stand.

DIRECT EEN OFFERTE ONTVANGEN?

Wij zijn de ventilatie specialist in zowel de particuliere als de zakelijke markt. We gaan graag met u in gesprek om te bekijken wat we voor u kunnen betekenen.

Woonhuisventilatie, Orcon

De Orcon boxventilator MVS-10RH is enorm energiezuinig doordat er gebruik wordt gemaakt van gelijkstroommotoren, de ventilatiebox is uitgerust met radiografischebediening. Het bijzondere aan deze ventilatiebox is dat hij is uitgerust met radiografische bediening met vochtsensor . De radiografische bediening is uitgerust met 4 standen, laag-midden-hoog-vochtsensor. Indien men de vochtsensor stand gebruikt gaat de ventilatie-unit wanneer de vochtigheid stijgt automatisch van de lage- naar de midden stand wannneer deze na enige tijd automatisch terug schakelt naar de standaard lage stand.

Centraal stofzuigsysteem

Airconditioning

Waterontharders

Amerikaanse koelkasten

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com