Warmtepomp specialist Sleeuwijk

Warmtepomp specialist Sleeuwijk

Helaas worden in Nederland de meeste panden nog steeds verwarmd met de traditionele cv-ketel. Het is tijd om hier verandering in te brengen! Daarom bieden we bij Elek Trends de warmtepomp aan. Deze draait volledig op elektriciteit waardoor er geen gebruik meer wordt gemaakt van aardgas. Door te kiezen voor een warmtepomp draagt u bij aan de verduurzaming van ons land. Het plaatsen van een warmte pomp vereist echter wel de juiste kennis en daarom helpt Elek Trends als warmtepomp specialist in Sleeuwijk u graag!

Warmtepomp specialist

Het plaatsen van een warmtepomp

De warmtepomp kan in vrijwel iedere woning worden geplaatst, maar het is echter wel belangrijk dat dit op de juiste manier gebeurt. Voordat het plaatsen kan beginnen, is het belangrijk dat er wordt gekeken naar uw gasverbruik en of het mogelijk is de warmtepomp te installeren. Onze warmtepomp specialist komt graag bij u langs in Sleeuwijk voor advies! Met zijn ervaring in het plaatsen van warmtepompen bent u verzekerd van het gewenste resultaat. Hij zal antwoorden hebben op al uw vragen, en voordat u het weet is de warmtepomp al geplaatst en aangesloten.

Onze specialist in Sleeuwijk helpt u graag bij het plaatsen van een warmtepomp!

Bij Elek Trends helpen wij u bij het gehele proces omtrent de aanschaf van een warmtepomp. Als specialist helpen wij u dan ook graag bij het plaatsen van de warmtepomp in Sleeuwijk en omstreken. Wij streven ernaar om u te voorzien van het perfecte model dat volledig voldoet aan uw wensen en behoeften. We komen deze installeren, waarbij we zorgen voor een vlekkeloze plaatsing. Bij Elek Trends beschikken we over een toegewijd team met uitgebreide ervaring en expertise. Als u meer wilt weten over de verschillende mogelijkheden of als u vragen heeft, nodigen wij u van harte uit om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Wij zijn gemakkelijk te bereiken via de telefoon op +310183-503441, en u kunt ons ook altijd een e-mail sturen naar info@elektrends.nl. We kijken ernaar uit om u met veel plezier te helpen!

Wij zijn uw vertrouwde leverancier sinds 1991!

Contact

Vierlinghstraat 33 4251 LC  Werkendam

0183 503 441

info@elektrends.nl

KvK Tilburg: 18128448

BTW nummer: NL 8208.75.107.B.01

Heeft u vragen of meer informatie nodig?

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)