Warmtepompen voor woningen

Lucht-water warmtepompen met lage temperatuur (LT)

Daikin Altherma : de nieuwe generatie lage temperatuur lucht/water warmtepompen met de Bluevolution technologie van Daikin behaalt superieure niveaus van comfort, energie-efficiëntie, betrouwbaarheid en controle. Deze ‘all electric’ verwarmingssystemen hebben de laagste impact op het milieu dankzij het koudemiddel R-32

De natuurlijke keuze en energiezuinige oplossing voor verwarmen, warm tapwater en koelen.

Ideaal voor nieuwbouwprojecten of bestaande geïsoleerde woningen

De Daikin lucht/water warmtepompen met lage temperatuur (LT) zijn de optimale keuze voor nieuwbouw of  bestaande (redelijk) goed geïsoleerde woningen. In combinatie met vloerverwarming of radiatoren met lage temperatuur gebruiken deze warmtepompen minder energie om uw woning te verwarmen. Deze warmtepompen zijn ontworpen in Europa, voor Europa en zijn het hele jaar door geschikt voor elk Europees klimaat.

Energie uit de lucht

Door hernieuwbare energie uit de lucht te halen, zorgt de Daikin Altherma lucht/water warmtepomp met lage temperatuur op een duurzame manier voor het verwarmen, koelen en de warmtapwaterproductie in uw woning.

 • Maakt gebruik van 80% energie uit de lucht en 20% van traditionele energiebronnen
 • Energierendementslabel A++ voor ruimteverwarming
 • Combineer uw warmtepomp met de optionele thermische zonnecollectoren om meer te besparen op warm tapwater

Daikin Altherma 3R (LT)  3,5 – 8KW full electric brochure
Daikin Altherma 3R (LT)  11 – 16KW full electric brochure
Daikin Altherma 3M (monoblock) 4-8 KW full electric brochure
Daikin Altherma 3M (monoblock) 9 – 16KW full electric brochure

Lucht-water warmtepompen met hoge temperatuur (HT)

Daikin Alterma (HT) hoge temperatuur lucht/water warmtepompen kan uw water tot 80℃ verwarmen waardoor u de oude leidingen en radiatoren kan blijven gebruiken. De Daikin Altherma (HT) zijn ‘all electric’ verwarmingssystemen.

De natuurlijke keuze en energiezuinige oplossing voor verwarmen en warm tapwater. 

Ideaal voor renovatie en de vervanging van oude cv-ketels

Verhoog uw energierendement met behoud van uw bestaande radiatoren, de Daikin lucht/water warmtepompen met hoge temperatuur zijn ideaal voor renovaties en de vervanging van oude cv-ketels. Het compacte design van Daikin Altherma met hoge temperatuur vereist een minimale installatieruimte en werkt perfect met uw bestaande leidingen en radiatoren. Zo krijgt u het energierendement van een warmtepomp zonder uw hele systeem te vervangen.. Deze warmtepompen zijn ontworpen in Europa, voor Europa en zijn het hele jaar door geschikt voor elk Europees klimaat.

Energie uit de lucht

Door hernieuwbare energie uit de lucht te halen, zorgt de Daikin Altherma lucht/water warmtepomp met lage temperatuur op een duurzame manier voor het verwarmen, koelen en de warmtapwaterproductie in uw woning.

 • Maakt gebruik tot 80% energie uit de lucht en 20% van traditionele energiebronnen
 • Energierendementslabel A+ tot A+++ voor ruimteverwarming
 • Combineer uw warmtepomp met de optionele thermische zonnecollectoren om meer te besparen op warm tapwater

Wilt u weten of uw woning geschikt is voor een warmtepomp en wenst u een vrijblijvende prijsopgave neem dan contact met ons op.

Warmtepompboiler

Geen volledige warmtepomp maar toch minder gas verbruiken, dit kan met de Daikin warmtepompboiler.

Is een warmtepomp in uw huis niet mogelijk of u vind de investering te groot maar wilt u toch minder gas verbruiken kies dan voor een warmtepompboiler. De reeds aanwezige cv-installatie blijft dan gewoon aanwezig voor het verwarmen van uw huis echter niet meer voor het verwarmen van uw tapwater. Het verwarmen van uw tapwater wordt gedaan door de warmtepompboiler (electrisch) waardoor er geen gas meer verbruikt wordt voor het opwarmen van uw tapwater, dit vermindert uw gasverbruik aanzienlijk. De investering is relatief klein dit ook omdat u nog gebruik kunt maken van de subsidie. In ieder geval zal dit u een besparing opleveren echter helemaal wanneer u stroom over houd met het opwekken door zonnepanelen, u gebruikt deze “gratis” stroom dan voor het verwarmen van uw tapwater ipv dat u hiervoor duur gas verbruikt.

DIRECT EEN OFFERTE ONTVANGEN?

Wij zijn de airconditioning specialist in zowel de particuliere als de zakelijke markt. We gaan graag met u in gesprek om te bekijken wat we voor u kunnen betekenen.

Airconditioning

Dakventilatoren bedrijfshallen

Ventilatie

Waterontharders

Amerikaanse koelkasten

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com