Warmtepompen voor woningen

Lucht-water warmtepompen met lage temperatuur (LT)

Daikin Altherma (LT): de nieuwe generatie lage temperatuur lucht/water warmtepompen met de Bluevolution technologie van Daikin behaalt superieure niveaus van comfort, energie-efficiëntie, betrouwbaarheid en controle. Deze ‘all electric’ verwarmingssystemen hebben de laagste impact op het milieu dankzij het koudemiddel R-32

De natuurlijke keuze en energiezuinige oplossing voor verwarmen, warm tapwater en koelen.

Ideaal voor nieuwbouwprojecten

De Daikin lucht/water warmtepompen met lage temperatuur (LT) zijn de optimale keuze voor nieuwbouw of nieuwbouwprojecten. In combinatie met vloerverwarming of radiatoren met lage temperatuur gebruiken deze warmtepompen minder energie om uw woning te verwarmen. Deze warmtepompen zijn ontworpen in Europa, voor Europa en zijn het hele jaar door geschikt voor elk Europees klimaat.

Energie uit de lucht

Door hernieuwbare energie uit de lucht te halen, zorgt de Daikin Altherma lucht/water warmtepomp met lage temperatuur op een duurzame manier voor het verwarmen, koelen en de warmtapwaterproductie in uw woning.

 • Maakt gebruik van 75% energie uit de lucht en 25% van traditionele energiebronnen
 • Energierendementslabel A++ voor ruimteverwarming
 • Combineer uw warmtepomp met de optionele thermische zonnecollectoren om meer te besparen op warm tapwater

Lucht-water warmtepompen met hoge temperatuur (HT)

Daikin Alterma (HT) hoge temperatuur lucht/water warmtepompen kan uw water tot 80℃ verwarmen waardoor u de oude leidingen en radiatoren kan blijven gebruiken. De Daikin Altherma (HT) zijn ‘all electric’ verwarmingssystemen.

De natuurlijke keuze en energiezuinige oplossing voor verwarmen en warm tapwater. 

Ideaal voor renovatie en de vervanging van oude cv-ketels

Verhoog uw energierendement met behoud van uw bestaande radiatoren, de Daikin lucht/water warmtepompen met hoge temperatuur zijn ideaal voor renovaties en de vervanging van oude cv-ketels. Het compacte design van Daikin Altherma met hoge temperatuur vereist een minimale installatieruimte en werkt perfect met uw bestaande leidingen en radiatoren. Zo krijgt u het energierendement van een warmtepomp zonder uw hele systeem te vervangen.. Deze warmtepompen zijn ontworpen in Europa, voor Europa en zijn het hele jaar door geschikt voor elk Europees klimaat.

Energie uit de lucht

Door hernieuwbare energie uit de lucht te halen, zorgt de Daikin Altherma lucht/water warmtepomp met lage temperatuur op een duurzame manier voor het verwarmen, koelen en de warmtapwaterproductie in uw woning.

 • Maakt gebruik van 65% energie uit de lucht en 35% van traditionele energiebronnen
 • Energierendementslabel A+ voor ruimteverwarming
 • Combineer uw warmtepomp met de optionele thermische zonnecollectoren om meer te besparen op warm tapwater

Wilt u weten of uw woning geschikt is voor een warmtepomp en wenst u een vrijblijvende prijsopgave neem dan contact met ons op.

DIRECT EEN OFFERTE ONTVANGEN?

Wij zijn de airconditioning specialist in zowel de particuliere als de zakelijke markt. We gaan graag met u in gesprek om te bekijken wat we voor u kunnen betekenen.

Airconditioning

Dakventilatoren bedrijfshallen

Ventilatie

Waterontharders

Amerikaanse koelkasten

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com