Waterontharders Electrolux

Airco Kanaalmodel (Satelliet-Duct Systemen)

Op zoek naar een waterontharder ? De waterontharders van Electrolux zijn dan een uitstekende keuze. De waterontharders van Electrolux hebben zich al jaren bewezen zeer duurzaam en van goede kwaliteit te zijn. Alle varianten die wij aanbieden kunt u vinden in onze webshop en in onze showroom. U kunt dus zeker ook een afspraak maken, dan licht een van onze medewerkers alle producten toe.

De waterontharders van Electrolux in ons assortiment voldoen aan alle kwaliteitsnormen (ISO 9001) en worden geproduceerd in Amerika. Ze zijn tevens voorzien van de benodigde internationale goedkeuring. Ze zijn voorzien van een procescomputer. Deze bevat de modernste dotmatrix beeldschermen en watermeter gestuurde schijvenklep met een uniek en zeer zuinig zoutspoelsysteem. Wij bieden allerlei soorten waterontharders van Electrolux aan. De kleinste zijn zelfs geschikt voor een 1 persoonshuishouden. Ook leveren wij voor grote appartementsgebouwen industriële toepassingen met een zeer hoog watergebruik.

Wij zorgen dat wij alleen maar waterontharders van uitstekende kwaliteit in ons systeem hebben. Zo is de keuze die u maakt altijd een goede keuze. Als u meer informatie over waterontharders zoekt, kunt u een kijkje nemen op https://www.waterzonderkalk.nl/. Dit is een andere website die bij Elektrends hoort. Hier richten wij ons geheel op waterontharders. Bij interesse kunt u gelijk een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Voor vragen en/of meer informatie kunt u contact met ons opnemen(+ 31 (0)183 503441 of info@elektrends.nl).

Wij zijn uw vertrouwde leverancier sinds 1991!