Woonhuisventilatoren

Woonhuisventilatoren

Bent u op zoek naar een bedrijf dat professionele woonhuisventilatoren aanbiedt en monteert? Dan bent u bij Elektrends aan het juiste adres. Al sinds 1991 zijn wij gespecialiseerd in de distributie van ventilatiesystemen voor de Nederlandse markt. Doordat de huidige woningbouw steeds perfecter is geworden en de isolatie normen telkens hoger zijn vastgesteld, is het niet langer zo dat onze huidige woningen voldoende worden geventileerd door kieren en spleetverliezen zoals dat vroeger was. Hierdoor doet u er goed aan om een van onze woonhuisventilatoren aan te schaffen.

Voordelen

Een gezond binnenklimaat is een vereiste als het gaat om uw goede gezondheid en een lange levensduur van uw woning. Met een optimaal functionerend ventilatiesysteem is het mogelijk de vochthuishouding te controleren waardoor schimmelvorming geen kans krijgt het gebouw en de aanwezige goederen aan te tasten. Daarnaast heeft een mechanisch systeem als voordeel dat er geventileerd wordt wanneer het echt nodig is en niet overdadig. Wij leveren een compleet gamma ventilatieproducten. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw woning? Vraag dan onze offerte aan en krijg een prijsindicatie.

Montage

Heeft u een project maar geen kennis of gewoonweg geen tijd voor de montage? Dan kunt u ook voor de montage van alles op het gebied van woonhuisventilatie bij ons terecht. Onze professionals bezitten over de juiste kennis en materialen om uw ventilatie te instaleren. Zo nemen wij alle zorgen uit uw handen, zodat u binnenkort kan genieten van uw nieuwe ventilatiesysteem.

Interesse

Heeft u interesse in de producten van Elektrends wat betreft woonhuisventilatoren? Bent u op zoek naar meer informatie of misschien heeft u wel een vraag? Neem in al deze gevallen dan contact met ons op! Zijn wij even niet bereikbaar? Vul dan ons contactformulier in en dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Onze werknemers helpen u graag verder!

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Wij zijn uw vertrouwde leverancier sinds 1991!