WTW ventilatiesysteem Breda

WTW ventilatiesysteem Breda

Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke manier om uw woning of bedrijf te verwarmen? Dan hoeft u niet meer veder te zoeken. Bij Elek Trends bieden we namelijk een WTW ventilatiesysteem in Breda en omstreken. Een WTW ventilatiesysteem bestaat uit een ventilatie-unit die zorgt voor de afvoer van vuile lucht en de aanvoer van verse buitenlucht. De WTW installatie zorgt er voor dat de gefilterde verse buitenlucht wordt voorverwarmd met de restwarmte, waardoor uw woning opnieuw kan worden verwarmd. Tijdens de warme periodes kan de WTW installatie precies het tegenovergestelde doen. Op deze manier is de installatie zeer gunstig voor het milieu en de energierekening.

WTW ventilatiesysteem

Onze installateurs helpen u graag!

Als u kiest voor een WTW ventilatiesysteem, helpen wij u graag bij alle zaken die hierbij komen kijken. Onze installateurs komen bij u langs en luisteren naar uw wensen en behoeften. Vervolgens beginnen we met het maken van een ontwerp, daarna komen wij het WTW ventilatiesysteem in Breda plaatsen en tot slot onderhouden wij de installatie ook. We nemen alle zorgen uit handen, zodat u moeiteloos kunt genieten van uw nieuwe WTW ventilatiesysteem.

Wij helpen u graag bij het kopen van een WTW ventilatiesysteem

Bent u nu op zoek naar een geschikt WTW ventilatiesysteem in Breda om te kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij streven ernaar om u te voorzien van het perfecte model dat volledig voldoet aan uw wensen en behoeften. Bovendien komen we deze installeren, waarbij we zorgen voor een vlekkeloze plaatsing op de door u gekozen locatie. Bij Elek Trends beschikken we over een toegewijd team met uitgebreide ervaring en expertise. Als u meer wilt weten over de verschillende mogelijkheden of als u vragen heeft, nodigen wij u van harte uit om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Wij zijn gemakkelijk te bereiken via de telefoon op +310183-503441, en u kunt ons ook altijd een e-mail sturen naar info@elektrends.nl. We kijken ernaar uit om u met veel plezier te helpen!

Wij zijn uw vertrouwde leverancier sinds 1991!

Contact

Vierlinghstraat 33 4251 LC  Werkendam

0183 503 441

info@elektrends.nl

KvK Tilburg: 18128448

BTW nummer: NL 8208.75.107.B.01

Heeft u vragen of meer informatie nodig?

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)