Daikin Airconditioning

Voor optimaal comfort

Onderstaand een greep uit ons airconditioning gamma cassette modellen met 4-zijdige uitblaas.

Cassette-airconditioning units worden veelal toegepast in grotere ruimten zoals kantoren, winkels etc. Dit omdat ze een grote capaciteit hebben en de lucht op vier plaatsen verspreiden.

Ze zijn eenvoudig te monteren in systeemplafonds, de kleinere modellen hebben maar liefst een afmeting van 600x600mm, welke precies in een plafond tegel passen.

Eenmaal in het plafond gemonteerd, is het een strak en fraai geheel. Er zijn vele keuzes in modellen en uitvoeringen tevens zijn de cassette modellen van Daikin naast wit ook in zwart leverbaar. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden.

Meer informatie over klik hier 

DIRECT EEN OFFERTE ONTVANGEN?

Wij zijn de airconditioning specialist in zowel de particuliere als de zakelijke markt. We gaan graag met u in gesprek om te bekijken wat we voor u kunnen betekenen.

 

 

 

 

‘bevat gefluoreerd broeikasgas’

Centraal stofzuigsysteem

Dakventilatoren bedrijfshallen

Ventilatie

Waterontharders

Amerikaanse koelkasten

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com