Airco | Cooling Or Heating On Demand

Een airco voor een optimaal comfort

Een aircosysteem draagt bij aan een prettig leef en werk comfort denk hierbij aan een betere productiviteit in een werkomgeving of een betere nachtrust bij een airco in uw slaapkamer.

Voor iedere situatie een geschikte airco

Of het nu een airco voor een slaapkamer, kantoorruimte, woonkamer of misschien wel een compleet klimaatsysteem voor bijvoorbeeld een kantoorgebouw, bedrijfshal, bioscoop of school gaat. Wij bekijken graag de situatie voor het maken van een vrijblijvende prijsopgave.

Airco’s in diverse modellen en uitvoeringen

Airco binnen-units zijn er in diverse modellen / uitvoeringen de bekendste daarvan zijn de “hoge” wandmodellen dit omdat deze units in bijna alle situaties te plaatsen zijn en tevens een gunstige prijsstelling hebben. Airco vloer-plafond modellen zijn zeer veelzijdig en zowel leverbaar voor kleine en grotere ruimten ook deze zijn in bijna alle situaties te monteren. Airco cassettemodellen deze zijn zeer geschikt voor grotere ruimten dit omdat deze op vier plaatsen hun koude of warme lucht uitblazen het nadeel kan echter zijn dat deze wel ingebouwd moeten worden in een systeemplafond of vast plafond met inspectieluik dit geeft als nadeel dat  deze in veel situaties zoals de meeste woningen niet kunnen worden toegepast. Het laatste systeem zijn de kanaal of ook wel satellietmodellen deze units bieden de meeste comfort en zorgen voor de beste luchtverdeling. Op het airco binnendeel worden diverse geïsoleerde slangen of buizen aangesloten welke verbonden worden met diverse inblaasroosters meestal wervelroosters het voordeel hiervan is dat de lucht verdeeld kan worden over meerdere roosters en de hinder van de luchtverplaatsing minimaal is door gebruik te maken van wervelroosters.

Vakkundige montage door Elek Trends

Aangezien een airconditioning ‘gefluoreerd broeikasgas bevat’ is het verplicht dat dit wordt aangesloten door een F-gassen gecertificeerd bedrijf deze moet voldoen aan de BRL 100 certificering. Elek Trends is als bedrijf dan ook F-gassen BRL 100 gecertificeerd (bedrijfsnummer F.GAS- 4.10.0061). Tevens worden onze aircosystemen in bedrijf gesteld door monteurs met een BRL 200 certificering wat tevens verplicht is. Deze monteurs hebben hiervoor een speciale opleiding gehad waardoor u zeker kunt zijn dat uw airco correct is geplaatst en optimaal is gecontroleerd. U kunt eventueel zelf checken via het online register van Rjjkswaterstaat of  een bedrijf een F-Gassen certificering heeft.

Onze systemen installeren wij geheel compleet zoals het diamantboren, aansluiten condens afvoer, stroomaansluiting tot het monteren van de afwerkgootjes.

DIRECT EEN OFFERTE ONTVANGEN?

Wij zijn de airconditioning specialist in zowel de particuliere als de zakelijke markt. We gaan graag met u in gesprek om te bekijken wat we voor u kunnen betekenen.

Koelen en verwarmen naar wens

De meeste airconditioningsystemen zijn uitgevoerd met warmtepomp waardoor u de airco tevens kunt gebruiken als verwarming. In voornamelijk zakelijke gebouwen wordt er steeds meer gebruik gemaakt van verwarming dmv  airconditioning met warmtepomp er wordt dan geen gebruik meer gemaakt van een cv installaties denk hierbij aan een multi-split systeem,  VRF systeem of  lucht-water warmtepompen.

Vrijblijvend en kostenloos een calculatie

Aangezien iedere situatie verschillend is maken wij graag een vrijblijvende prijsopgave voor een airco installatie. In de meeste gevallen kunnen wij aan de hand van een (telefonisch) gesprek een prijsopgave maken of bij grotere projecten kunnen wij aan de hand van uw wensen en een tekening of plattegrond een calculatie voor een aircosysteem maken daarnaast bent u ook altijd van harte welkom in onze showroom en bieden wij natuurlijk de mogelijkheid om geheel vrijblijvend de situatie op locatie te komen bekijken en bespreken.

Wij leveren en installeren alleen A-merken

Wat ook zeer voornaam is dat u een betrouwbare airco aanschaft waar u jaren lang van kunt genieten vandaar dat wij alleen aircosystemen van gerenomeerde fabrikanten aanbieden. Wij hebben ons o.a gespecialiseerd in het merk Daikin,  Toshiba en Mitsubishi deze vindt u dan ook terug bij de modellen op onze website echter gaat uw voorkeur uit naar een airco van het merk Panasonic of Mitsubishi dan kunnen wij u deze ook tegen uitstekende condities aanbieden.

Centraal stofzuigsysteem

Dakventilatoren bedrijfshallen

Ventilatie

Waterontharders

Amerikaanse koelkasten

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com