Warmtepompboilers

Warmtepompboiler

Is een warmtepomp in uw huis niet mogelijk of u vind de investering te groot maar wilt u toch minder gas verbruiken kies dan voor een warmtepompboiler. De reeds aanwezige cv-installatie blijft dan gewoon aanwezig voor het verwarmen van uw huis echter niet meer voor het verwarmen van uw tapwater. Het verwarmen van uw tapwater wordt gedaan door de warmtepompboiler (electrisch) waardoor er geen gas meer verbruikt wordt voor het opwarmen van uw tapwater, dit vermindert uw gasverbruik aanzienlijk. De investering is relatief klein dit ook omdat u nog gebruik kunt maken van de subsidie. In ieder geval zal dit u een besparing opleveren echter helemaal wanneer u stroom over houd met het opwekken door zonnepanelen, u gebruikt deze “gratis” stroom dan voor het verwarmen van uw tapwater ipv dat u hiervoor duur gas verbruikt.

Maximaal besparen….

Daikin Altherma M HW haalt het beste uit alle eigenschappen en technologieën van lucht/water warmtepompen voor de productie van warm tapwater. Slechts 25% van het energieverbruik van het systeem komt van elektriciteit.

Kenmerken

Daikin Altherma M HW is een lucht/water warmtepomp voor de productie van warm tapwater met opslag in een geëmailleerde stalen tank. De condensor is voorzien van een externe behuizing om maximale veiligheid en hygiëne te garanderen.

Maximale temperatuur van 62°C uit hernieuwbare energie via de
warmtepomp of via een verwarmingselement (tot 75°C)

Programmeerbare digitale interface met touch-toetsen
Integratie via thermische zonne-energie of via een verwarmingselement (tot 75°C) op alle modellen.
Integratie met fotovoltaïsch zonnesysteem.

Warmtepompboiler kopen

Wij zijn uw vertrouwde leverancier sinds 1991!