Warmtepompen

Warmtepompen

DAIKIN ALTHERMA WARMTEPOMPEN
Een warmtepomp verwarmt je woning en zorgt voor warm tapwater. De warmtepompinstallatie vervangt de CV-ketel en kan aangesloten worden op het centrale verwarmingssysteem. Door warmte uit de lucht,  te halen maakt de installatie gebruik van herbruikbare energie. Duurzaam dus! En warmtepompen kunnen ook koelen. Ideaal in de zomer!

Om een warmtepomp te laten werken is wel stroom nodig. Bij het gebruik ervan neemt het elektriciteitsverbruik daarom toe. Het gasverbruik neemt flink af, of daalt zelfs tot nul. Daardoor daalt ook de CO₂-uitstoot door verwarming van de woning. En de kosten? Daarover zijn veel misverstanden. De investering is erg afhankelijk van je woonsituatie en je wensen ten aanzien van comfort daarnaast worden er op de Daikin warmtepompsystemen subsidie gegeven het bedrag is afhankelijk van welk type installatie u nodig heeft. Er zijn vele oplossingen waarin wij u graag vrijblijvend kunnen adviseren.

slider-foto-2

Particulier

Warmtepompen maken een milieuvriendelijke verwarmingsmethode mogelijk. Zo kunnen woningen van warm tapwater en warmwater voorzien worden.

VRV klimaatsysteem

Zakelijk

Met onze warmtepompen voor de utiliteit bent u verzekert van weinig onderhoud, een zeer lange levensduur en een superstille werking.

Warmtepompboiler kopen

Warmtepompboilers

Geen volledige warmtepomp maar toch minder gas verbruiken, dit kan met de Daikin warmtepompboiler!

Wij zijn uw vertrouwde leverancier sinds 1991!