Warmtepompen

Woningen

Lucht-water warmtepompen met lage temperatuur (LT)

De nieuwe generatie lage temperatuur lucht/water warmtepompen met de Bluevolution technologie van Daikin behaalt superieure niveaus van comfort, energie-efficiëntie, betrouwbaarheid en controle.Deze ‘all electric’ verwarmingssystemen hebben de laagste impact op het milieu dankzij het koudemiddel R-32

De natuurlijke keuze en energiezuinige oplossing voor verwarmen, warm tapwater en koelen.

Woningen

Lucht-water warmtepompen met hoge temperatuur (HT)

De nieuwe generatie lage temperatuur luc

Utiliteit

Lucht-water warmtepompen (LT)

De ideale oplossing voor verwarming en koeling voor alle soorten gebouwen, van woningen tot aan grote utiliteitsgebouwen.

Deze systemen zijn ideaal voor woningen, kleine kantoren en winkels.

Deze omkeerbare lucht-water warmtepompen zijn geoptimaliseerd voor verwarmingstoepassingen en warm water productie. Het Aquasnap Plus systeem heeft  lage bedrijfskosten en draagt bij aan het verlagen van de CO2-emissie. Het is geschikt voor het verwarmen en koelen van woningen en kleine kantoren en winkels en voor toepassing in lage-temperatuur verwarmingssystemen (LTV) zoals vloerverwarming/koeling.

Comfort het hele jaar rond. De gewenste temperatuur wordt snel bereikt en effectief gehandhaafd, zonder fluctuaties. Breed bedrijfsbereik: in koelbedrijf kan de unit werken bij buitentemperaturen tussen 0°C en 46°C. In verwarmingsbedrijf bij buitentemperaturen tussen -20°C en 30°C en warm-water productie tot 60°C.De 30AWH is ontwikkeld met exclusieve Toshiba Carrier technologie voor de DCwin rotary compressor en hybride inverter-regeling.

DIRECT EEN OFFERTE ONTVANGEN?

Wij zijn de airconditioning specialist in zowel de particuliere als de zakelijke markt. We gaan graag met u in gesprek om te bekijken wat we voor u kunnen betekenen.

Modellen met vermogens van 22 tot 105 KW

De nieuwe generatie Aquasnap hoge temperatuur warmtepompen zijn ontworpen voor commerciële toepassingen zoals het verwarmen van kantoren, appartementen en hotels en ook voor het maken van sanitair warm water in nieuwe en gerenoveerde gebouwen.

Hieronder kunt u de uitgebreide specificaties en brochures van de verschillende warmte pompen downloaden (pdf)

Centraal stofzuigsysteem

Dakventilatoren bedrijfshallen

Ventilatie

Waterontharders

Amerikaanse koelkasten

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com