Warmtepompen

WARMTEPOMPEN

Hoe werkt het?
Een warmtepomp regelt de temperatuur door warmte over te dragen. Een warmtepomp heeft drie essentiële onderdelen: het  buitendeel (verdamper), het binnendeel (condensor) en het koudemiddel. Het koudemiddel draagt de warmte over wanneer het tussen het buiten- en het binnendeel circuleert.
Het Daikin Altherma buitendeel haalt tot wel 80% van zijn energie voor verwarming, koeling en warm tapwater uit de buitenlucht. De rest van de energie wordt aangevuld met elektriciteit. De lucht/water warmtepomp gebruikt een compressor en koudemiddel om de warmte aan het water over te dragen. Met deze warmte wordt de woning op efficiënte wijze verwarmd, al naar gelang de interne warmtevraag.

 

 

 

DIRECT EEN OFFERTE ONTVANGEN?

Wij zijn de airconditioning specialist in zowel de particuliere als de zakelijke markt. We gaan graag met u in gesprek om te bekijken wat we voor u kunnen betekenen.

Centraal stofzuigsysteem

Dakventilatoren bedrijfshallen

Ventilatie

Waterontharders

Amerikaanse koelkasten

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com