Airco installateur Giessen

Airco installateur Giessen

De zomers worden warmer, de winters worden natter. Het wordt voor huizen steeds moeilijker om het aangenaam te houden. Met een airco wordt het zelfs op de aller heetste dagen van het jaar behaaglijk in huis. Een bijkomend voordeel van airco’s is tegenwoordig dat sommigen in staat zijn om zowel te koelen als te verwarmen, waardoor het gebruik van de centrale verwarming minder nodig zal zijn. Een airco installateur van Elek trends komt u in Giessen graag voorzien van een nieuwe airco die uw huis altijd behaaglijk kan maken. Elek trends biedt bovendien veel keuze waardoor u altijd de perfecte airconditioning zult vinden.

Airco installateur

Ook voor zakelijke klanten

Naast airconditionings voor particulieren bieden we ook airco’s aan voor bedrijven. Onze airco installateur komt graag bij u langs in Giessen om u te voorzien van onze nieuwste klimaatsystemen en/of chillers. Deze systemen zijn in staat om het klimaat van het hele pand te controleren en aan te passen. Hierdoor zullen de werknemers altijd een comfortabele werkomgeving beschikbaar hebben om zo veel mogelijk uit hun dag te halen. Een tevreden werknemer is een goede werknemer.

Airco installateur in Giessen bij Elek trends

Opgericht in 1991 zijn we begonnen met de distributie voor de Nederlandse markt van het Elek Trends centrale stofzuigsysteem en Air Trends warmte-terugwin-units en ventilatiesystemen. Later hebben wij ons assortiment uitgebreid met diverse bekende A-merken voor alles op het gebied van ventilatie, luchtbehandeling, warmtepompen en airconditioning. In 2003 hebben wij ons gespecialiseerd in producten van het wereld merk General Electric waardoor ons leveringspakket is uitgebreid met waterontharders en Amerikaanse koelkasten. Ondertussen zijn we al jaren bezig om een groot aantal mensen te voorzien van hun behoeften omtrent klimaatbeheersing en -comfort in het huis. De goede reviews zijn voorbeelden van de klanten die we naar alle tevredenheid achter hebben kunnen laten. Bent u ook op zoek naar een goede airco installateur in Giessen en omstreken? Neem dan snel contact met ons op via het contactformulier. Zodra we uw bericht binnen krijgen, komen we zo snel mogelijk bij u terug.

Wij zijn uw vertrouwde leverancier sinds 1991!

Contact

Vierlinghstraat 33 4251 LC  Werkendam

0183 503 441

info@elektrends.nl

KvK Tilburg: 18128448

BTW nummer: NL 8208.75.107.B.01

Heeft u vragen of meer informatie nodig?

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)