Airco Kanaalmodel (Satelliet-Duct Systemen)

Onderstaand een reeks uit ons gamma airconditioning satelliet-systemen.

Kanaalmodellen ook wel duct of satellietmodel genoemd worden veelal toegepast in grotere ruimten zoals kantoren, winkels, scholen, showrooms etc, dit omdat ze een grote tot zeer grote capaciteit hebben, ook worden ze steeds vaker in nieuwbouw woningen toegepast.

Met een kanaalsysteem en speciale inblaasroosters oftewel wervelroosters zorgen deze aircosystemen voor een perfecte luchtinbreng en het beste comfort. Eenmaal het aircosysteem gemonteerd zijn alleen de inblaasroosters nog maar zichtbaar, de binnen-unit is niet zichtbaar zoals bij de overige uitvoeringen.

U kunt ook kiezen om aan de kanaalunit zogenaamde airsocks te installeren dit zijn textielen luchtkanalen welke zorgen voor een zeer efficiënte luchtverdeling.

‘bevat gefluoreerd broeikasgas’

DIRECT EEN OFFERTE ONTVANGEN?

Wij zijn de airconditioning specialist in zowel de particuliere als de zakelijke markt. We gaan graag met u in gesprek om te bekijken wat we voor u kunnen betekenen.

Centraal stofzuigsysteem

Dakventilatoren bedrijfshallen

Ventilatie

Waterontharders

Amerikaanse koelkasten

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com