Airco multi split Wijk en Aalburg

Airco multi split Wijk en Aalburg

Gedurende het jaar kan het af en toe lastig zijn om alle kamers van goede klimaatbeheersing te voorzien. De woonkamer is dan vaak behaaglijk terwijl de andere kamers in de woning niet comfortabel zijn om in te verblijven. Een multi split airco kan hier in Wijk en Aalburg een oplossing voor bieden. Met de mulit split wordt het mogelijk om tot wel 5 binnen units aan te sluiten op 1 buitendeel. Zo weet u zeker dat iedere kamer kan genieten van een airco die apart afgesteld kan worden. Zo heeft iedere persoon in een andere kamer de volledige regie over zijn of haar airco.

Airco multi split

Advies van Elek Trends

Heeft u niet precies een volledig uitgedacht idee over wat voor soort airco u nou precies wilt hebben? Geen probleem, onze professionals staan altijd voor u klaar om u te voorzien van degelijk advies op basis van uw wensen. Op deze manier zorgen we er samen voor dat u helemaal tevreden bent wanneer wij langs zijn gekomen in Wijk en Aalburg om wellicht een multi split airco te laten plaatsen.

Airco multi split in Wijk en Aalburg en omgeving bij Elek Trends

Opgericht in 1991 zijn we begonnen met de distributie voor de Nederlandse markt van het Elek Trends centrale stofzuigsysteem en Air Trends warmte-terugwin-units en ventilatiesystemen. Later hebben wij ons assortiment uitgebreid met diverse bekende A-merken voor alles op het gebied van ventilatie, luchtbehandeling, warmtepompen en airconditioning. In 2003 hebben wij ons gespecialiseerd in producten van het wereld merk General Electric waardoor ons leveringspakket is uitgebreid met waterontharders en Amerikaanse koelkasten. Ondertussen zijn we al jaren bezig om een groot aantal mensen te voorzien van hun behoeften omtrent klimaatbeheersing en -comfort in het huis. De goede reviews zijn voorbeelden van de klanten die we naar alle tevredenheid achter hebben kunnen laten. Bent u ook op zoek naar een multi split airco in Wijk en Aalburg en omstreken? Neem dan snel contact met ons op via het contactformulier. Zodra we uw bericht binnen krijgen, komen we zo snel mogelijk bij u terug.

Wij zijn uw vertrouwde leverancier sinds 1991!

Contact

Vierlinghstraat 33 4251 LC  Werkendam

0183 503 441

info@elektrends.nl

KvK Tilburg: 18128448

BTW nummer: NL 8208.75.107.B.01

Heeft u vragen of meer informatie nodig?

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)