Airco split unit Schelluinen

Airco split unit Schelluinen

Het kan vooral in de zomermaanden erg vervelend zijn om goed in slaap te komen met het warme weer. Maar blijven liggen draaien heeft vaak geen zin, want de warmte zorgt ervoor dat het erg lastig kan zijn om in slaap te vallen. Zelfs als er wel airco in het huis aanwezig is, kan het slapen lastig zijn omdat de airco alleen in de woonkamer aanwezig is. Een airco split unit is hier een goede oplossing voor in Schelluinen en omstreken. Dit type airco zorgt er namelijk voor dat het mogelijk wordt om tot wel vijf verschillende binnendelen aan te sluiten op één buitendeel. Hierdoor hoeft u niet voor iedere nieuwe airco installatie een nieuw buitendeel te laten plaatsen, maar kunt u gewoon gebruik maken van het al aanwezige buitendeel.

airco split unit

Toch meer buitendelen

Komt u naast de al aanwezige buitendelen toch nog wat extra capaciteit te kort? Dan kunnen de VRF systemen een uitkomst bieden. Zij zorgen ervoor dat u meerdere buitenunits kan inzitten om één gebouw te voorzien van geschikte klimaatbeheersing. Zo zijn er nog meer mogelijkheden in Schelluinen wanneer één airco split unit niet voldoende is voor uw situatie.

Airco split unit in Schelluinen en omgeving bij Elek Trends

Opgericht in 1991 zijn we begonnen met de distributie voor de Nederlandse markt van het Elek Trends centrale stofzuigsysteem en Air Trends warmte-terugwin-units en ventilatiesystemen. Later hebben wij ons assortiment uitgebreid met diverse bekende A-merken voor alles op het gebied van ventilatie, luchtbehandeling, warmtepompen en airconditioning. In 2003 hebben wij ons gespecialiseerd in producten van het wereld merk General Electric waardoor ons leveringspakket is uitgebreid met waterontharders en Amerikaanse koelkasten. Ondertussen zijn we al jaren bezig om een groot aantal mensen te voorzien van hun behoeften omtrent klimaatbeheersing en -comfort in het huis. De goede reviews zijn voorbeelden van de klanten die we naar alle tevredenheid achter hebben kunnen laten. Bent u ook op zoek naar een split unit airco in Schelluinen en omstreken? Neem dan snel contact met ons op via het contactformulier. Zodra we uw bericht binnen krijgen, komen we zo snel mogelijk bij u terug.

Wij zijn uw vertrouwde leverancier sinds 1991!

Contact

Vierlinghstraat 33 4251 LC  Werkendam

0183 503 441

info@elektrends.nl

KvK Tilburg: 18128448

BTW nummer: NL 8208.75.107.B.01

Heeft u vragen of meer informatie nodig?

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)