Centraal Stofzuigsysteem: efficiënter stofzuigen

Waar of in welke omstandigheid u ook woont of werkt, aan het karwei van het stofzuigen kunt u niet ontkomen. Daarvoor kiest u natuurlijk wel de efficiëntste en gemakkelijkste oplossing: het Elek Trends centraal stofzuigsysteem.

Centraal stofzuigsysteemIn het vertrek waar gestofzuigd wordt met een centraal stofzuigsysteem worden de stofdeeltjes via een buizensysteem rechtstreeks naar de centale stofzuiger gezogen. Het grote voordeel in vergelijking met een standaard stofzuiger is dat al het stof wat u opzuigt ook werkelijk voor 100% uit uw woning verdwijnt! De kleine stofdeeltjes die bij een standaard stofzuiger door het filter weer de woning worden ingeblazen worden bij een centraaal stofzuigsysteem naar buiten afgevoerd waardoor al het opgezogen stof ook werkelijk is verdwenen uit het gebouw. Dit is voor een iedere gezonder echter een groot pluspunt voor mensen met een allergie.

Het Centaal stofzuigsysteem rekent af met vieze geurtjes. Een centrale stofzuiger voert namelijk naast alle stofdeeltjes maar ook de vieze geurtjes af die bij een standaard stofzuiger door het filter weer de woning worden.

Het uitgebreide gamma van Elek Trends zorgt ervoor dat er voor iedere situatie een geschikte stofzuigunit is, onderstaan de verschillende centrale stofzuigsystemen.

 • Huishoudelijk gebruik geschikt voor o.a woningen, “kleinere” bedrijfsgebouwen, appartementen, boten etc.
 • Professioneel gebruik geschikt voor o.a kantoorpanden, hotels, ziekenhuizen, bioscopen, laboratoria, autopoetsbedrijven etc.
 • Professioneel met perslucht reiniging voor alle situaties waar zeer fijn (poeder) stof wordt opgezogen.

Moeiteloos gebruik

Bij het ontwerpen van uw gebouw of woning zou het centraal stofzuigsysteem moeten worden voorzien. Buizen verbinden de in vertrekken geïnstalleerde aansluitingspunten met een centrale stofzuiger. U steekt de flexibele stofzuigerslang in de aansluiting in de muur en de apparatuur schakelt automatisch in of via de bediening op het handvat van de slang.

Voorkomt schade

U hoeft niet meer bang te zijn dat uw interieur beschadigd, dit omdat er geen zware stofzuiger meer achter u aan komt die tegen uw meubels en muren botst. Met het centraal stofzuigsysteem van Elek Trends heeft u alleen maar een (zachte, flexibele) zuigslang welke uw meubels niet zal beschadigen.

Gebruiksgemak

Doordat u met het centraal stofzuigsysteem alleen maar een zuigslang nodig hebt en dus geen onhandig zwaar apparaat dient mee te slepen, is een centraal stofzuigsysteem gebruikersvriendelijker en zult u merken dat u een hoop tijd bespaart. Daarnaast heeft u ook geen last meer van een hinderlijk snoer.

Krachtig en geruisloos

De centrale stofzuiger zelf is uitgerust met speciale turbine-bypassmotoren voor extra zuigkracht, voor elke situatie is dan ook een geschikte krachtige centrale stofzuiger. Deze centrale stofzuigunit wordt op een vaste plaats geïnstalleerd bijvoorbeeld in de kelder, bijkeuken of garage, waardoor u in de woning zelf geen last heeft van het motorgeluid.

DIRECT EEN OFFERTE ONTVANGEN?

Wij zijn de centrale stofzuiger specialist in zowel de particuliere als de zakelijke markt. We gaan graag met u in gesprek om te bekijken wat we voor u kunnen betekenen.

Ruime keuze in accessoires en aansluitingen voor uw centrale stofzuiger

Muuraansluitingen en vloeraansluitingen
Elek Trends heeft een ruime keuze in moderne aansluitingen voor in de muur en tevens hebben we RVS aansluitingen speciaal voor in de vloer welke geheel vlak met de vloer gemonteerd worden.

Plintzuiger
De plintzuiger wordt gemonteerd in uw keukenplint, tik met uw voet tegen de schakelaar en vervolgens gaat het stofzuigsysteem automatisch en kunt u eenvoudig het vuil naar de plintzuiger vegen zodat het systeem het opzuigt.

Uittrekbare slang / Vroom (kruimeldief)
De uittrekbare slang is een slang welke u kunt uittrekken van 1 naar 6 meter en kunt u dus eenvoudig in bijv. uw keukenkastje opbergen. De Vroom is een haspel waar u een slang kunt uittrekken, het haspel monteerd u in de keuken of in de garage om uw auto uit te zuigen. Zowel de uittrekbare slang als de Vroom zijn ideaal om even iets snel op te zuigen zonder de standaard slang erbij te hoeven halen.

Borstels, afscheiders etc.
Voor het centraal stofzuigssyteem hebben wij vele soorten accesoires en borstels van standaard borstels tot speciale paardenborstels Ook zijn er speciale voorafscheiders voor het opzuigen van bijvoorbeeld water, grofvuil of as uit uw openhaard.

Een stofzuigsysteem voor de toekomst
Met een Elek Trends centraal stofzuigsysteem hebt u voor jaren probleemloos gebruik. Het centraal stofzuigsysteem kan gemakkelijk worden uitgebreid met het behoud van de bestaande apparatuur.

Dakventilatoren bedrijfshallen

Ventilatie

Airconditioning

Amerikaanse koelkasten

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com