Chiller installateur Nieuwendijk

Chiller installateur Nieuwendijk

Bent u op zoek naar een koelsysteem, waarbij geen gebruik wordt gemaakt van chemische koelmiddelen? Dan bent u bij Elek Trends aan het juiste adres! Wij bieden namelijk de chiller. Dit is een koelsysteem wat ruimtes koelt, zonder dat er gebruik wordt gemaakt van chemische koelmiddelen. De chiller is een redelijk eenvoudig apparaat, wat daardoor vooral geschikt is voor de grotere bedrijven zoals fabrieken en ziekenhuizen. Bent u benieuwd of de Chiller een geschikte oplossing voor u is, neem dan vrijblijvend contact op en onze installateur komt de chiller met veel plezier plaatsen in Nieuwendijk en omstreken!

Chiller installateur

De installatie

De Chiller is een vorm van airconditioning, hij circuleert namelijk water als koudemedium om de ruimte mee te koelen. Het water waarmee gekoeld wordt, is in te stellen op de door uw gewenste temperatuur. Als u kiest voor een chiller, is het ook belangrijk dat deze vakkundig wordt geplaatst. Het vakkundig plaatsen van een chiller is één van onze werkzaamheden. Ons team is hierin gespecialiseerd en zal zorgen voor een vlekkeloze plaatsing. Ook na de plaatsing staan wij nog voor u klaar als er problemen zijn!

Onze installateur helpt u graag bij het plaatsen van een Chiller in Nieuwendijk en omstreken!

Bij Elek Trends helpen wij u bij het gehele proces omtrent de aanschaf van een Chiller. Onze installateur helpt u dan ook graag bij het plaatsen van de Chiller in Nieuwendijk en omstreken. Wij streven ernaar om u te voorzien van het perfecte model dat volledig voldoet aan uw wensen en behoeften. We komen deze installeren, waarbij we zorgen voor een vlekkeloze plaatsing. Bij Elek Trends beschikken we over een toegewijd team met uitgebreide ervaring en expertise. Als u meer wilt weten over de verschillende mogelijkheden of als u vragen heeft, nodigen wij u van harte uit om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Wij zijn gemakkelijk te bereiken via de telefoon op +310183-503441, en u kunt ons ook altijd een e-mail sturen naar info@elektrends.nl. We kijken ernaar uit om u met veel plezier te helpen!

Wij zijn uw vertrouwde leverancier sinds 1991!

Contact

Vierlinghstraat 33 4251 LC  Werkendam

0183 503 441

info@elektrends.nl

KvK Tilburg: 18128448

BTW nummer: NL 8208.75.107.B.01

Heeft u vragen of meer informatie nodig?

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)