Commerciële airconditioning Rijswijk

Commerciële airconditioning Rijswijk

Voor grote panden en bedrijven zal een particuliere airconditioning niet volstaan. Deze hebben simpelweg niet de capaciteit om een groot pand te koelen of verwarmen. Daarom bieden we bij Elek Trends VRV (VRF) klimaatsystemen aan die ontworpen zijn om zoveel mogelijk binnendelen op aan te sluiten. Op één VRV systeem kunnen maar liefst 64 binnendelen aangesloten worden, waardoor u meer keuze en flexibiliteit heeft om het pand te verkoelen of te verwarmen. Zo kunt u in de ene ruimte kiezen voor een kanaalmodel terwijl de andere ruimte juist weer voorzien wordt van een plafondmodel. Zo kunt u het klimaat van iedere ruimte in Rijswijk goed controleren en aanpassen met commerciële airconditioning.

Commerciële airconditioning

Chillers inzetten

Naast de ‘normale’ klimaatsystemen zijn we bij Elek Trends ook in staat om chillers in te zetten om een pand te koelen. De chillers zijn ook een vorm van commerciële airconditioning en kunnen een geheel pand in Rijswijk voorzien van koude lucht. In tegenstelling tot klimaatsystemen circuleert er bij chillers koud water door het gebouw in plaats van een koelmiddel. Vraag voor uw situatie vrijblijvend een adviesgesprek aan en wij voorzien u graag van een gedegen advies over de beste optie voor uw pand.

Commerciële airconditioning in Rijswijk en omgeving bij Elek Trends

Opgericht in 1991 zijn we begonnen met de distributie voor de Nederlandse markt van het Elek Trends centrale stofzuigsysteem en Air Trends warmte-terugwin-units en ventilatiesystemen. Later hebben wij ons assortiment uitgebreid met diverse bekende A-merken voor alles op het gebied van ventilatie, luchtbehandeling, warmtepompen en airconditioning. In 2003 hebben wij ons gespecialiseerd in producten van het wereld merk General Electric waardoor ons leveringspakket is uitgebreid met waterontharders en Amerikaanse koelkasten. Ondertussen zijn we al jaren bezig om een groot aantal mensen te voorzien van hun behoeften omtrent klimaatbeheersing en -comfort in het huis. De goede reviews zijn voorbeelden van de klanten die we naar alle tevredenheid achter hebben kunnen laten. Bent u ook op zoek naar commerciële airconditioning in Rijswijk en omstreken? Neem dan snel contact met ons op via het contactformulier. Zodra we uw bericht binnen krijgen, komen we zo snel mogelijk bij u terug.

Wij zijn uw vertrouwde leverancier sinds 1991!

Contact

Vierlinghstraat 33 4251 LC  Werkendam

0183 503 441

info@elektrends.nl

KvK Tilburg: 18128448

BTW nummer: NL 8208.75.107.B.01

Heeft u vragen of meer informatie nodig?

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)