Daikin airco plaatsen

Daikin airco plaatsen

Of het nu gaat om een wandairco of juist vloermodellen, Daikin biedt bijna elke soort airco aan die er maar te bedenken valt. Wij onderhouden al jaren een goede werkrelatie met Daikin en zijn daarom ook erg blij dat we u deze kwaliteitsairco’s kunnen bieden. Wilt u een Daikin airco laten plaatsen, maar heeft u nog niet precies een idee welke airco nu het beste bij uw situatie past? Wij voorzien u graag van informatie en zijn daarnaast bereid om met u mee te denken en u het beste te bieden. Zo weet u zeker dat u zult slagen bij het aanschaffen van een airco bij Elek Trends.

Daikin airco plaatsen

Verschillende modellen, verschillende voordelen

Bij het plaatsen van een Daikin airco heeft u keuze uit een aantal verschillende modellen die op hun eigen manier handig kunnen zijn voor uw situatie. Zo bieden wij wand-, vloer-, plafond-, kanaal-, cassette-, en multi splitmodellen aan. Wandmodellen hebben als voordeel dat ze flexibele montagemogelijkheden hebben en daardoor in nagenoeg iedere situatie geplaatst kunnen worden. Plafondmodellen hebben bijvoorbeeld weer het voordeel dat ze een grote capaciteit hebben en de lucht ver voor zich uit kunnen verspreiden. Hierdoor worden ze vaak toegepast in grote ruimtes zoals kantoren en winkels. Zo heeft ieder model wel haar eigen voordelen.

Daikin airco plaatsen door Elek Trends

Opgericht in 1991 zijn we begonnen met de distributie voor de Nederlandse markt van het Elek Trends centrale stofzuigsysteem en Air Trends warmte-terugwin-units en ventilatiesystemen. Later hebben wij ons assortiment uitgebreid met diverse bekende A-merken voor alles op het gebied van ventilatie, luchtbehandeling, warmtepompen en airconditioning. In 2003 hebben wij ons gespecialiseerd in producten van het wereld merk General Electric waardoor ons leveringspakket is uitgebreid met waterontharders en Amerikaanse koelkasten. Ondertussen zijn we al jaren bezig om een groot aantal mensen te voorzien van hun behoeften omtrent klimaatbeheersing en -comfort in het huis. De goede reviews zijn voorbeelden van de klanten die we naar alle tevredenheid achter hebben kunnen laten. Wilt ook een Daikin airco laten plaatsen? Neem dan snel contact met ons op via het contactformulier. Zodra we uw bericht binnen krijgen, komen we zo snel mogelijk bij u terug.

Wij zijn uw vertrouwde leverancier sinds 1991!

Contact

Vierlinghstraat 33
4251 LC  Werkendam

0183 503 441

info@elektrends.nl

KvK Tilburg: 18128448

BTW nummer: NL 8208.75.107.B.01

Heeft u vragen of meer informatie nodig?

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)