Dakventilatoren bedrijfshal

Dakventilatoren bedrijfshal

Goede ventilatie is essentieel voor het creëren van een prettige werkplek voor uw medewerkers. Daarom is het belangrijk om goede dakventilatoren te hebben in uw bedrijfshal. Met een juist ontworpen ventilatiesysteem worden warmte, vocht of stof snel verwijderd en wordt frisse buitenlucht toegevoerd. Dit bevordert de productiviteit en wordt uw productkwaliteit vergroot. Ventilatie kan worden gecombineerd met het verwarmen, koelen, bevochtigen of ontvochtigen van de toevoerlucht.

Ons aanbod

dakventilatoren bedrijfshal

Wij leveren een complete ventilatieproducten zoals o.a. ventilatie-units: WTW-units (300-15000 m3), dakventilatoren, buisventilatoren etc. voor uw bedrijfshal. Daarnaast leveren wij ook ventilatiepijpen: (spirobuizen), instortkanelen, alle hulpstukken, slangen, roosters, ventielen etc. De meeste goederen zijn uit ons magazijn uit voorraad leverbaar, ook beschikken wij over een vakkundige montageafdeling.

Waarom u dakventilatoren in uw bedrijfshal moet aanschaffen

De bouw is tegenwoordig steeds perfecter geworden en de isolatienormen zijn telkens hoger opgesteld, ook voor dakventilatoren in uw bedrijfshal. Daardoor is het niet langer zo dat onze huidige gebouwen voldoende worden geventileerd door kieren en spleetverliezen zoals dat vroeger het geval was.

Daarom is tegenwoordig een goed mechanisch ventilatiesysteem nodig om voldoende ‘vervuilde’ binnenlucht af te voeren en tegelijkertijd verse buitenlucht aan te vullen. Een gezond binnenklimaat is een vereiste als het gaat om goede gezondheid en een lange levensduur van het gebouw. Dit mag alleen niet leiden tot meer energieverbruik of ten koste gaan van het comfort in deze gebouwen. Dakventilatoren zijn geschikt voor de meest uiteenlopende ventilatiesystemen in bijvoorbeeld een bedrijfshal. Daarnaast kunnen ze in diverse situaties worden aangepast zoals in sport- en fabriekshallen, bedrijfshallen, kantoorgebouwen, horecagelegenheden etc. Ze zijn te verkrijgen in diverse capaciteiten zowel in 220V als in 380V.

Contact

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van dakventilatoren voor uw bedrijfshal? Dan helpen wij u graag verder! Neem voor meer informatie contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar: 0183 503 441, te e-mailen naar info@elektrends.nl of door het contactformulier in te vullen.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Wij zijn uw vertrouwde leverancier sinds 1991!