Dakventilatoren bedrijfshallen

Dakventilatoren bedrijfshallen

Het hebben van goede dakventilatoren bedrijfshallen is ontzettend belangrijk! Goede ventilatie is essentieel voor het creëren van een prettige werkplek voor uw medewerkers. Met een correct ontworpen ventilatiesysteem worden warmte, vocht of stof snel verwijderd en wordt frisse buitenlucht toegevoerd. Dit bevordert de productiviteit en wordt uw productkwaliteit vergroot. Ventilatie kan worden gecombineerd met het verwarmen, koelen, bevochtigen of ontvochtigen van de toevoerlucht.

Waarom ventileren?

De isolatienormen in de bouw zijn steeds hoger opgesteld, ook voor dakventilatoren bedrijfshallen. Daardoor is het niet langer zo dat onze huidige gebouwen voldoende worden geventileerd door kieren en spleetverliezen zoals dat vroeger het geval was. Het is tegenwoordig dan ook belangrijk om een goed mechanisch ventilatiesysteem te hebben om voldoende ‘vervuilde’ binnenlucht af te voeren en tegelijkertijd verse buitenlucht aan te vullen.

Dakventilatoren zijn geschikt voor de meest uiteenlopende ventilatiesystemen in bijvoorbeeld een bedrijfshal. Daarnaast kunnen ze in diverse situaties worden aangepast, zoals in sport- en fabriekshallen, bedrijfshallen, kantoorgebouwen, horecagelegenheden en meer. Ze zijn te verkrijgen in diverse capaciteiten, zowel in 220V als in 380V.

Ons aanbod dakventilatoren bedrijfshallen

Voor een uitgebreid assortiment aan dakventilatoren bedrijfshallen bent u bij Elek Trends aan het juiste adres. Wij leveren complete ventilatieproducten zoals bijvoorbeeld ventilatie-units, WTW-units (variërend van 300 tot 15000 m3), dakventilatoren, buisventilatoren en meer voor uw bedrijfshal. Daarnaast leveren wij ook ventilatiepijpen, zoals spirobuizen, instortkanelen, alle hulpstukken, slangen, roosters, ventielen et cetera. De meeste goederen zijn uit voorraad leverbaar.

Heeft u een keuze kunnen maken uit een van onze dakventilatoren bedrijfshallen en hulpstukken? Dan helpt Elek Trends ook bij de vakkundige installatie en montage ervan. Zo nemen wij al uw zorgen uit handen!

Interesse dakventilatoren bedrijfshallen?

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van dakventilatoren voor bedrijfshallen? Daar kunnen wij u zeker bij helpen! Neem voor meer informatie contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar: 0183 503 441, te e-mailen naar info@elektrends.nl of door het contactformulier in te vullen.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Wij zijn uw vertrouwde leverancier sinds 1991!