Dakventilatoren kantoorgebouwen

Dakventilatoren kantoorgebouwen

Goede ventilatie is essentieel voor het creëren van een efficiente en fijne werkplek voor uw werknemers. Daarom zijn goede dakventilatoren in kantoorgebouwen van belang. Dakventilatoren zijn geschikt voor de meest uiteenlopende ventilatiesystemen in bijvoorbeeld kantoorgebouwen. Daarnaast kunnen ze in diverse situaties worden aangepast zoals in sport- en fabriekshallen, bedrijfshallen, horecagelegenheden etc.

De dakventilatoren worden met name gebruikt als onderdeel van collectieve afzuigsystemen. Ze zijn geschikt voor het verbeteren van de ventilatie in projecten en van de kanalen. Mede door de steeds hogere isolatiegraad in bestaande en nieuwe gebouwen is goede ventilatie een noodzaak. Dit mag echter niet leiden tot meer energieverbruik of ten koste gaan van het comfort in deze gebouwen. Onze dakventilatoren voor in kantoorgebouwen zijn de ideale oplossing voor optimale ventilatie.

Ons aanbod

Wij leveren een complete ventilatieproducten zoals o.a. ventilatie-units: WTW-units (300-15000 m3), dakventilatoren, buisventilatoren etc. Daarnaast leveren wij ook ventilatiepijpen: (spirobuizen), instortkanelen, alle hulpstukken, slangen, roosters, ventielen etc. De meeste goederen zijn uit ons magazijn uit voorraad leverbaar, ook beschikken wij over een vakkundige montageafdeling.

Voordelen van dakventilatoren in kantoorgebouwen

Als eerst is een dakventilator een effectief middel tegen muffe geuren, condensatie en andere opvallende dampen. Door het natuurlijk rondpompen van lucht is uw bedrijfspand altijd voorzien van schone lucht. Als u bij ons langskomt kunnen wij u verder informeren over de vele voordelen van dakventilatoren.

Naast de zakelijke markt zijn wij ook specialist op het gebied van ventilatoren in de particuliere markt. We gaan graag met u in gesprek wat we voor u kunnen betekenen.

Contact

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van dakventilatoren voor kantoorgebouwen? Dan helpen wij u graag verder! Neem voor meer informatie contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar: 0183 503 441, te e-mailen naar info@elektrends.nl of door het contactformulier in te vullen.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Wij zijn uw vertrouwde leverancier sinds 1991!