Plafond airconditioning

Plafond airconditioning

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf voor het leveren en installeren van plafond airconditioning? Dan bent u bij Elektrends aan het juiste adres. Wij zijn al bijna 30 jaar lang de leverancier voor airconditioning, centrale stofzuigsystemen, ventilatiesystemen, waterontharders en Amerikaanse koelkasten. Wij leveren producten van de beste kwaliteit aan zowel de particuliere als de zakelijke klant.

Waarom plafond airconditioning?

Plafond airconditioning systemen voor aan het plafond of voor op de vloer worden ook wel convertible systemen genoemd. Convertible units worden het meest toegepast in grotere ruimten zoals kantoren en winkelpanden. De reden hiervoor is dat de systemen een grote capaciteit hebben en de lucht ver voor zich uit verspreiden.

Ook worden de convertible systemen steeds vaker toegepast in kleinere ruimtes, zoals in stuurhuizen van schepen en in woningen. Deze plafond airconditioning is meestal eenvoudig toe te passen in bestaande situaties. Daarnaast zijn ze flexibel en eenvoudig te monteren. De systemen kunnen geplaatst worden onder het plafond, maar tegenwoordig ook tegen de wand op de grond, als radiator.

Lijkt u dat wel wat, een plafond airconditioning systeem? Of zou u graag nog wat meer informatie willen over deze optie? Neem dan contact op met Elektrends. Onze specialisten helpen u graag verder door middel van advies op maat.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Wij zijn uw vertrouwde leverancier sinds 1991!