Apparatuur centrale stofzuiger

Voor iedere situatie is er wel een geschikt centrale stofzuiger van ElekTrends. Het uitgebreide gamma van Elek Trends zorgt ervoor dat er voor iedere situatie een geschikte stofzuigunit is.

Elek Trends heeft een ruime keuze in moderne aansluitingen voor in de muur en tevens hebben we RVS aansluitingen voor in de vloer. De plintzuiger wordt gemonteerd in uw keukenplint, tik met uw voet tegen de schakelaar en vervolgens gaat het stofzuigsysteem automatisch en kunt u eenvoudig het vuil naar de plintzuiger vegen zodat het systeem het opzuigt. Voor een centrale stofzuiger hebben wij vele soorten accessoires en borstels van standaard borstels tot speciale paardenborstels.

Kortom: bij ElekTrends bent u aan het juiste adres voor centrale stofzuig apparatuur!

Voor meer informatie of vragen over een stofzuigsysteem nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen zodat wij met u samen tot een oplossing kunnen komen.

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com