Centrale stofzuiger voor in uw woning

Centrale stofzuiger voor in uw woning

U bent op zoek naar een centrale stofzuiger voor in uw woning? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Elek Trends levert centrale stofzuigers voor woningen, bedrijven en voor de industrie, zodat meerdere mensen gelijktijdig kunnen stofzuigen. Wij leveren centrale stofzuigers voor alle denkbare toepassingen.

Een schoon huis zonder inspanning is jammer genoeg onmogelijk. Als u kiest voor een centrale stofzuigser in uw woning blijft deze inspanning echter wel tot het minimum beperkt.

Een centrale stofzuiger bestaat uit een centrale unit, dit is de eigenlijke stofzuiger, en wordt geplaatst in bijvoorbeeld de kelder of op zonder. De stofzuigerslang sluit u aan op één van de vaste punten in uw woning. Door middel van de aan/uit schakelaar in het handvat van de slang bedient u het systeem. Het stof verdwijnt en belandt in de (grote) stofzuigerzak van de centrale unit.

Bij een centrale stofzuiger verdwijnt stof uit de woning zonder de nadelen die we allemaal kennen van een normale stofzuiger. Het eindeloze gesleep met uw stofzuiger, het lawaai en de uitpuf van typische vieze geurtjes in de ruimten waar u stofzuigt.

Met een centraal stofzuigsysteem houdt u uw huis op een gezonde manier schoon!