Inbouw centrale stofzuiger

Waar of in welke omstandigheid u ook woont of werkt, aan het karwei van het stofzuigen kunt u niet ontkomen. Daarvoor kiest u natuurlijk wel de efficiëntste en gemakkelijkste oplossing: de Elek Trends centrale stofzuiger.

Bij het ontwerpen van uw gebouw of woning – zowel nieuwbouw, renovatie maar ook in bestaande woningen zou het centraal stofzuigsysteem moeten worden voorzien. Buizen verbinden de in vertrekken geïnstalleerde aansluitingspunten met een centrale stofzuiger. U steekt de flexibele stofzuigerslang in de aansluiting in de muur en de apparatuur schakelt automatisch in of via de bediening op het handvat van de slang. In 90% van de gevallen is het zeker mogelijk het systeem toe te passen in bestaande situaties, indien u twijfelt of het mogelijk is in uw situatie dan zijn wij altijd bereid om de situatie ter plaatse te komen bekijken, dit is uiteraard geheel vrijblijvend.

Voor meer informatie of vragen over een centrale stofzuiger nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen zodat wij met u samen tot een oplossing kunnen komen.

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com