Installatie waterontharder

Hard water, oftewel water met kalk deeltjes, kan u veel problemen bezorgen. Het kost niet alleen veel onderhoud, tijd en moeite aan uw huis en interieur. Water zonder kalkdeeltjes is ook beter voor uw gezondheid. Voorkom deze ongemakken door een waterontharder aan te schaffen. Zo bent u zeker van schoon, veilig en kalkvrij water waarmee u veel tijd en kosten bespaart!

De installatie van een waterontharder duurt met de vakmensen van Elek Trends zo’n twee á drie uur. Het is slim om van tevoren over een aantal dingen na te denken zodat u hier niet tijdens de installatie mee geconfronteerd wordt. Bij de installatie van een waterontkalker zijn de volgende aspecten belangrijk:

 • Ten eerste moet u een goede plek bedenken met voldoende ruimte (denk aan bijvoorbeeld een plekje onder de trap, voorraadkast, in de bijkeuken of in de garage). Het dient een vorstvrije plaats te zijn die ook weer niet te warm is. Voor uw eigen gemak is het makkelijk als de plek makkelijk toegankelijk is.
 • Houd er rekening mee dat de waterontharder aangesloten moet worden op de afvoer. Daarnaast is het belangrijk om na te denken over een eventuele elektriciteitsaansluiting, overloopaansluiting en de keuze voor wel of geen bypass buiten de waterontharder.

U bent geïnteresseerd? Wij nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen!

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com