Ventilatie op kantoor

Ventilatie op kantoor

Zonder dat je het ziet kan de lucht op het werk van slechte kwaliteit zijn en daarmee voor veel klachten zorgen. Dit kan ook komen door een laag zuurstof gehalte door het ademen van mensen. Daarom is luchtverversring erg belangrijk.

Lucht op de werkplek wijkt vaak af van buitenlucht. Op de werkplek kunnen de concentraties van stoffen, gassen en dampen door werkprocessen veel hoger liggen, zonder dat dit te zien of te ruiken is. Bovendien zorgen mensen op de werkplek voor een toename van uitgeademde lucht en voor stofdeeltjes in de lucht vanwege kleding en de slijtage van huishoudelijk textiel en vloerbedekking. Op elke werkplek is het daarom van belang dat de vuile lucht wordt vervangen door verse lucht. Het filteren van de vuile lucht biedt meestal geen oplossing vanwege de gassen.

Om te voorkomen dat de lucht op kantoor van slechte kwaliteit is biedt Elek Trends verschillende ventilatiesystemen aan voor heel uw kantoor. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen zodat wij in een gesprek kunnen laten zien wat de mogelijkheden zijn en zo voor u een ventilatiesysteem op maat kunnen realiseren.

Industriële airconditioning