Als uw water hard is, kan dit verschillende nadelige gevolgen hebben. Niet alleen voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu. Als er kalkafzetting optreedt doordat het kalk niet uit het water gefilterd wordt door een waterontharder, kan het zo zijn dat er meer energie nodig is om het water te verwarmen. Het kalk verhindert namelijk de werking van de verwarmingselementen in warmwatertoestellen. Dit zal uiteindelijk kunnen leiden tot kalkaanslag. Laat uw water ontharden door een waterontharder van Water Zonder Kalk!

Bij het proces van water ontharden wordt kalk uit het hardwater gefilterd door een ionenwisseling. Harde kalk- en magnesiumdeeltjes worden ingewisseld door zachte natriumdeeltjes. Het resultaat: schoon, kalkvrij en veilig water. Dit is belangrijk voor de gezondheid, het milieu en de portemonnee. Het is dus verstandig om te investeren in een waterontharder van Water Zonder Kalk. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op!

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com