Woonhuisventilatie

In de meeste bestaande woningen is een box-ventilator geïnstalleerd. Indien er in nieuwbouw woningen geen WTW systeem wordt toegepast is de box-ventilator de meest gebruikte ventilator voor de woningen. Op de box-ventilator kunnen meerdere leidingen aangesloten worden die voor afzuiging zorgen. De ruimten die worden aangesloten op het systeem zijn o.a. het toilet, de badkamer, de keuken en eventueel de bijkeuken of wasruimte.

Wij leveren voor woonhuisventilatie onder ander de merken: Itho en Orcon. Met een optimaal functionerend ventilatiesysteem is het mogelijk de vochthuishouding te controleren waardoor schimmelvorming geen kans krijgt de woning en de aanwezige meubels aan te tasten. Daarnaast heeft een mechanisch systeem als voordeel op een natuurlijke afvoer, dat er geventileerd wordt wanneer het echt nodig is.

Woonhuisventilatie is dus ontzettend belangrijk. Neem daarom contact op met ElekTrends en wij zullen kijken wat we voor u kunnen betekenen.

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com