Stofzuigunits

Zonder papieren stofzak: Cycloon

Bij Elek Trends zijn stofzuigunits zonder papierenstofzak verkrijgbaar. Deze stofzuigunits beschikken over een systeem dat uitblaast naar buiten. U kunt kiezen uit diverse soorten. Er is zeker een stofzuigunit die bij u past, voor een woning of juist op professioneel gebied, denk bijvoorbeeld aan uw bedrijfs- of kantoorpand, hotel, of commercieel gebouw. Ze beschikken over meerdere aansluitingen om het gebruik nog gemakkelijker te maken. De stofzuigunits zijn antistatisch, niet ontvlambaar en kunnen niet roesten. Ze zijn daarnaast modern, esthetisch en aangenaam in gebruik.

Stofzuigunits met papieren stofzak

Ook is er een stofzuigunit verkrijgbaar met papieren stofzak. Het design van decentrale stofzuiger heeft in de loop der jaren een betere stofafscheiding gecreëerd, voor een nog schoner resultaat. Deze stofzuigunit is geschikt voor een oppervlakte van ca. 200 m², voor huishoudelijk gebruik is deze unit dus ideaal . Als u geïnteresseerd bent in een grotere oppervlakte, kunt u hier kijken. Er zijn diverse stofzuig units verkrijgbaar zo zit er zeker een geschikte voor u bij.

Heeft u interesse in de stofzuig units? Neem dan een kijkje in de webshop en kijk welke unit u het meest aanspreekt. Advies nodig? Neem dan contact met ons op.

DIRECT EEN OFFERTE ONTVANGEN?

Wij zijn de centrale stofzuiger specialist in zowel de particuliere als de zakelijke markt. We gaan graag met u in gesprek om te bekijken wat we voor u kunnen betekenen.

Dakventilatoren bedrijfshallen

Ventilatie

Airconditioning

Waterontharders

Amerikaanse koelkasten

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com