VRF installateur

VRF installateur

Bent u op zoek naar een nieuw klimaatbeheersingssysteem? VRF is een modern klimaatbeheersingssysteem wat het mogelijk maakt om meerdere ruimtes afzonderlijk te koelen en te verwarmen met één buitendeel. VRF staat voor Variable Refrigerant Volume. Dit airconditioningsysteem brengt veel voordelen met zich mee voor grootschalige bedrijven of panden. Niet alleen de kosten van uw energie rekening zullen naar beneden gaan, maar u draagt ook bij aan het verminderen van de ecologische voetafdruk van uw pand of bedrijf.

VRF installateur

Onze diensten

Als u heeft besloten om te kiezen voor en VRF installatie, is het belangrijk dat een geschikte VRF installateur deze komt plaatsen. Het plaatsen van een VRF installatie is niet het enige wat een VRF installateur doet, het begint namelijk allemaal bij het ontwerpen van een systeem dat is afgestemd op uw specifieke behoeften. Vervolgens wordt het systeem met de juiste energie efficiëntie geplaatst en onderhouden. Regelmatig onderhoud is belangrijk om het VRF systeem zo goed mogelijk te laten werken.

Voor een VRF installateur bent u bij ons aan het juiste adres!

Bent u nu op zoek naar de geschikte VRF installateur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij streven ernaar om u te voorzien van de juiste hulp, die volledig voldoet aan uw wensen en behoeften.  Wij zullen zorgen voor een vlekkeloos proces, zodat u zo snel mogelijk van het nieuwe VRF airconditioningsysteem kunt genieten. Bij Elek Trends beschikken we over een toegewijd team met uitgebreide ervaring en expertise. Als u meer wilt weten over de verschillende mogelijkheden of als u vragen heeft, nodigen wij u van harte uit om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Wij zijn gemakkelijk te bereiken via de telefoon op +310183-503441, en u kunt ons ook altijd een e-mail sturen naar info@elektrends.nl. We kijken ernaar uit om u met veel plezier te helpen!

Wij zijn uw vertrouwde leverancier sinds 1991!

Contact

Vierlinghstraat 33
4251 LC  Werkendam

0183 503 441

info@elektrends.nl

KvK Tilburg: 18128448

BTW nummer: NL 8208.75.107.B.01

Heeft u vragen of meer informatie nodig?

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)