VRF klimaatsysteem Hank

VRF klimaatsysteem Hank

We kunnen wel zeggen dat klimaatveranderingen één van de grootste maatschappelijke problemen is op dit moment. Om de klimaatveranderingen te verbeteren begint het klein en misschien wel bij u. Bij Elek Trends bieden we het VRF klimaatsysteem in Hank aan. Met dit systeem kunnen meer dan 5 ruimtes tegelijkertijd worden verwarmd of gekoeld.  Het VRF klimaatsysteem heeft één buitendeel en één leidingencircuit dat wordt vertakt naar meerdere binnendelen. Hierdoor is het mogelijk om meerdere ruimtes tegelijkertijd te verwarmen of koelen. U kunt de gewenste temperatuur per kamer instellen.

VRF klimaatsysteem

De voordelen van het klimaatsysteem

De voordelen van het VRF klimaatsysteem in Hank zijn allereerst dat het een energie-efficiënt klimaatsysteem is. Er wordt dus minder energie verbruikt wat resulteert in een positief effect voor het milieu en de portemonnee. Ook maken we gebruik van milieuvriendelijke koelmiddelen, zoals koudemiddelen met een lager Global Warming Potential. Dit maakt het VRF klimaatsysteem de ideale verwarming als u op zoek bent naar een efficiënte en milieuvriendelijke oplossing. Als u twijfelt of het systeem geschikt is binnen uw bedrijf of woning, kunt u vrijblijvend contact opnemen en wij helpen u graag!

Wij helpen u graag bij het kopen van een VRF klimaatsysteem in Hank en omstreken!

Bent u nu op zoek naar een geschikt VRF klimaatsysteem in Hank om te kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij streven ernaar om u te voorzien van het perfecte model dat volledig voldoet aan uw wensen en behoeften. Bovendien komen we deze installeren, waarbij we zorgen voor een vlekkeloze plaatsing op de door u gekozen locatie. Bij Elek Trends beschikken we over een toegewijd team met uitgebreide ervaring en expertise. Als u meer wilt weten over de verschillende mogelijkheden of als u vragen heeft, nodigen wij u van harte uit om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Wij zijn gemakkelijk te bereiken via de telefoon op +310183-503441, en u kunt ons ook altijd een e-mail sturen naar info@elektrends.nl. We kijken ernaar uit om u met veel plezier te helpen!

Wij zijn uw vertrouwde leverancier sinds 1991!

Contact

Vierlinghstraat 33 4251 LC  Werkendam

0183 503 441

info@elektrends.nl

KvK Tilburg: 18128448

BTW nummer: NL 8208.75.107.B.01

Heeft u vragen of meer informatie nodig?

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)