Wand airconditioning

Wand airconditioning

Als u op zoek bent naar een wand airconditioning systeem, bent u bij Elektrends aan het juiste adres. Wij zijn een professioneel bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van airconditioning, luchtbehandeling, ventilatie, waterontharders en Amerikaanse koelkasten.

Als u zelf de temperatuur wilt regelen in een ruimte is wand airconditioning de ideale optie voor u. Wij van Elektrends bieden een groot assortiment aan airconditioning. Deze zorgen niet alleen voor een aangename omgeving, maar ook voor een goede nachtrust en een hogere productiviteit.

Waarom wand airconditioning?

Het wandmodel is een van de meest eenvoudige aircosystemen. Het is een makkelijk model dankzij de aanleg en montage mogelijkheden. De wand airconditioning kan namelijk zonder problemen geïnstalleerd worden, zowel in bestaande gebouwen als bij nieuwbouw. Daarnaast is het systeem geschikt voor kleine en grote ruimtes.

Wij bieden voor wandairco een aantal merken waar wij goede ervaringen mee hebben. Zo zijn de airco’s van Toshiba en Daikin van hoge kwaliteit en zeer betrouwbaar. De wand airconditioning systemen zijn energiezuinig en stil bij gebruik. Wij leveren ze netjes afgewerkt aan u af. Mocht u voorkeur hebben voor een bepaald merk of model, kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij zullen dan met de verkoop afdeling de mogelijkheden aan u voorleggen.

Meer informatie

Als u graag een wand airconditioning systeem in het echt wilt bekijken of uit wilt testen, kunt u een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom. Als u geïnteresseerd bent kunt u direct een offerte aanvragen. Voor vragen en meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden. (*)

    Wij zijn uw vertrouwde leverancier sinds 1991!