Wandairco

wandairco

Als u zelf de temperatuur in een ruimte wilt regelen is een wandairco dé oplossing. Elektrends heeft een groot aanbod airco’s. Deze zorgen niet alleen voor een aangename omgeving, maar ook voor een goede nachtrust en een hogere productiviteit. Kortom, als u altijd uw thuisklimaat in de hand wilt hebben, is een airco de uitkomst voor u!

Een aircosysteem aan uw muur

Een van de meest eenvoudige aircosystemen is het wandmodel. Dit is een makkelijk model door de aanleg en montage mogelijkheden. Zo kunnen de wandairco’s zonder problemen geïnstalleerd worden in al bestaande gebouwen en nieuwbouw. Ook zijn deze systemen geschikt voor zowel kleine als grote ruimtes. Het is een soort airco die in vrijwel iedere ruimte geplaatst kan worden.

Voor een wandairco hebben wij een aantal merken waar wij enkel goede ervaringen mee hebben gehad. Zo zijn de airco’s van Toshiba & Daikin van hoge kwaliteit en zijn ze zeer betrouwbaar. De aircosystemen zijn energiezuinig, stil tijdens gebruik en leveren wij ze netjes afgewerkt aan u af. Mocht u voorkeur hebben voor een bepaald merk of model, kunt u contact opnemen met ons. Wij zullen dan met de verkoop afdeling de mogelijkheden aan u voorleggen.

Interesse in een wandairco van Elektrends ?

Als u graag een wandairco in het echt wilt bekijken en/of testen, kunt u een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom. Als u geïnteresseerd bent in een wandairco van Elektrends kunt u direct een offerte aanvragen, Voor vragen en/of meer informatie over een van onze diensten of producten kunt u contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door te bellen naar +31 (0)183-503441 of te mailen naar info@elektrends.nl.

Contactformulier

  (*) = verplicht in te vullen veld

  Bedrijfsnaam

  Contactpersoon (*)

  E-mail adres (*)

  Telefoonnummer

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief


  DIRECT EEN OFFERTE ONTVANGEN?

  Wij zijn de centrale stofzuiger specialist in zowel de particuliere als de zakelijke markt. We gaan graag met u in gesprek om te bekijken wat we voor u kunnen betekenen.

  Centraal stofzuigsysteem

  Dakventilatoren bedrijfshallen

  Ventilatie

  Airconditioning

  Amerikaanse koelkasten

   Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

   ADDRESS

   63739 street lorem ipsum City, Country

   PHONE

   +12 (0) 345 678 9

   EMAIL

   info@company.com